Το 2017 και τα τσιγάρα μαριχουάνας.

7

Εμφανίστηκε και παίζει σε ιστοσελίδες τύπου aggouria.net και mikroskopio.gr

Ας δούμε τι λέει.

 

ΨΕΥΔΕΣ

 Υπάρχουν χώρες με αρκετά φιλελεύθερες πολιτικές για τα ναρκωτικά. Από το 2017 όμως θα πωλούνται παντού τσιγάρα μαριχουάνας από την εταιρεία Newport!

Η Newport, είναι μία από τις πιο δημοφιλείς μάρκες τσιγάρων στον κόσμο και μόλις πριν από μερικές ημέρες ανακοίνωσε ότι θα εντάξει την μαριχουάνα στην παραγωγή της και θα αρχίσει να βγάζει τσιγάρα για να δείξει την υποστήριξη της προς τον νόμο που έχει βγει για την νομιμοποίηση της.

Το brand name που θα χρησιμοποιηθεί για τα συγκεκριμένα πακέτα είναι το «Newport Nirvana» και αρχικά θα διατίθενται προς πώληση στις πολιτείες του Κολοράντο και της Ουάσινγκτον, όπου και θεωρείται πλέον η χρήση και η πώληση μαριχουάνας νόμιμη.

Τσιγάρα μαριχουάνας θα βγούνε στην αγορά με το εμπορικό σήμα Newport Nirvana!

Ο Lawrence Harrison, ο οποίος είναι ο Διευθυντής Marketing της Reynolds American Inc. δήλωσε σε συνέντευξή του ότι έχουν ήδη αγοράσει χιλιάδες στρέμματα γης για να καλλιεργήσουν την κάνναβη.

Η διανομή των τσιγάρων θα γίνει σε όλη τη Βόρεια και την Νότια Αμερική, ενώ κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2017 θα ξεκινήσει η προώθηση του προϊόντος και στις υπόλοιπες πολιτείες της Αμερικής, και όχι μόνο.

Η εταιρεία έχει επίσης αρχίσει να διαφημίσει το νέο αυτό brand name, τόσο στα περιοδικά όσο και στις διαφημιστικές πινακίδες που υπάρχουν στους δρόμους της Αμερικής και πιο συγκεκριμένα στις πολιτείες που αναφέραμε προηγουμένως.

Ο Harrison αποκάλυψε επίσης ότι η Newport έχει προγραμματίσει να βάλει και διάφορες διασημότητες στα διαφημιστικά που θα κυκλοφορήσουν από τον Ιανουάριο του επόμενου έτους. Μέσα σε αυτούς τους celebrities θα είναι ο γνωστός σε όλους μας Snoop Dogg, ο ηθοποιός Seth Rogan, αλλά και ο κωμικός ηθοποιός Bill Maher.

Ωστόσο, δεδομένου ότι η μαριχουάνα δεν είναι ακόμη νόμιμη παντού, οι διαφημίσεις αυτές θα προβάλλονται μόνο σε συγκεκριμένα μέρη, αλλά και στο Internet.

Πολλές χώρες της Λατινικής Αμερικής, όπως η Ουρουγουάη έχουν ήδη νομιμοποιήσει τις μικρές ποσότητες μαριχουάνας για προσωπική κατανάλωση. Τώρα μένει μόνο να δούμε κατά πόσο ισχύει αυτή η είδηση, μιας και πολλά ακούγονται κατά καιρούς, αλλά δεν πραγματοποιούνται ποτέ! 

Το άρθρο αυτό δεν έχει καμία δόση αλήθειας και μας έρχεται από το tmzworldnews.com το οποίο δίνει συχνά πυκνά σατιρικές και ψευδείς ειδήσεις.Η σελίδα αυτή δεν θα πρέπει να συνδέεται με το TMZ το οποίο αρέσκεται σε ειδήσεις που αφορούν διασημότητες.

Το άρθρο τους πατάει επάνω σε ένα, επίσης ψευδές, παλαιότερο άρθρο που είχε εμφανιστεί και έκανε λόγο για πώληση τσιγάρων μαριχουάνας από την Marlboro.

http://www.snopes.com/newport-introduces-marijuana-cigarettes-on-sale-worldwide/