Βασίλισσα Ελισάβετ: «Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα ξεκινήσει μέσα στο 2017» – Καταρρίπτεται

Άρθρο που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες, υποστηρίζει πως η Βασίλισσα Ελισάβετ, «εκμυστηρεύθηκε» πως ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος, πρέπει να ξεκινήσει το 2017.

ΨΕΥΔΕΣ

 

Στο pentapostagma.gr και katohika.gr, διαβάζουμε:

 

Τι είπε στ’ αλήθεια η Βασίλισσα Ελισάβετ;

Ενδεχομένως πολλά, αλλά για το τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, απολύτως τίποτα. Το άρθρο επικαλείται ως πηγή των πληροφοριών, συνωμοσιολογικό κανάλι στο Youtube με την ονομασία UFOmania – The truth is out there. Αυτοί με τη σειρά τους, επικαλούνται άτομο του εσωτερικού κύκλου της Βασίλισσας, που μίλησε υπό τον όρο διατήρησης της ανωνυμίας του. Με λίγα λόγια, η πηγή είναι «ανώνυμη», δηλαδή ανύπαρκτη, δεδομένου πως δε μπορεί να επιβεβαιωθεί επισήμως ο ισχυρισμός.

Πριν όμως η «είδηση» φτάσει στην Ελλάδα, δημοσιεύθηκε στο yournewswire.com, πασίγνωστη συνωμοσιολογική και αναξιόπιστη σελίδα, που «ειδικεύεται» στη κατασκευή ή αναπαραγωγή ψευδών ειδήσεων.

Το B.S. Detector την έχει κατατάξει στις clickbait ιστοσελίδες, που κατασκευάζουν άρθρα με εντυπωσιακούς τίτλους και ισχυρισμούς, μόνο και μόνο για να αυξήσουν τα έσοδα τους από τις διαφημίσεις.

Η yournewswire.com δημιουργήθηκε από τον Adl-Tabatabai, ένα πρώην webmaster στο Davidicke.com που τώρα είναι σε διαμάχη με τον David icke (πρώην τερματοφύλακας και από τους μεγαλύτερους επαγγελματίες συνωμοσιολόγους που δημιούργησε την θεωρία που λέει ότι την ανθρωπότητα την κυβερνά μια υβριδική φυλή εξωγήινων ερπετοειδών από τον αστερισμό του Δράκοντα, που μεταμφιέζονται σε ανθρώπους).

Το snopes.com, έχει κάνει δεκάδες καταρρίψεις άρθρων του συγκεκριμένου ιστότοπου: http://www.snopes.com/

Το CBS, την αναφέρει ως ιστοσελίδα ψευδών ειδήσεων:

Μερικά από τα άρθρα του yournewswire.com, έχουν φτάσει και στην Ελλάδα και έχουν καταρριφθεί από τα Ελληνικά Hoaxes:

Ο Πρόεδρος Πούτιν θα παρουσιάσει στις 11 Σεπ 2016, δορυφορικό υλικό που αποδεικνύει ότι οι επιθέσεις της 11ης Σεπ. έγιναν από τις μυστικές υπηρεσίες της Αμερικής, κατά των δικών τους πολιτών.

Η βασίλισσα Ελισάβετ υποσχέθηκε «Θα πάρουμε πίσω την Αμερική αν εκλεγεί ο Τράμπ»

Ο Πάπας λέει ΗΠΑ η δημοκρατία στις ΗΠΑ είναι νεκρή και ο Ομπάμα είναι δικτάτορας.

Ο Πούτιν εξαπολείει αρουραίους σάιμποργκ στον πέλεμο κατά του isis

Ο Πούτιν έχει αποδείξεις πως η πριγκίπισσα Νταϊάνα σκοτώθηκε από την βρετανική βασιλική οικογένεια. 

 

Από τα ανωτέρω, καταλαβαίνουμε πως η πρόσφατη αναφορά της Βασίλισσας Ελισάβετ για το τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, δεν επιβεβαιώνεται από κανένα αξιόπιστο μέσο και είναι προϊόν φαντασίας από γνωστές αναξιόπιστες σελίδες.

Βασίλισσα Ελισάβετ: «Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα ξεκινήσει μέσα στο 2017″ – Καταρρίπτεται