Συντονισμένη επίθεση δέχθηκε ο Σάκης Αρναούτογλου στο facebook

33

Συντονισμένη επίθεση δέχθηκε ο Σάκης Αρναούτογλου στο facebook, από οπαδούς της θεωρίας των αεροψεκασμών. 

Ο Σάκης αρναούτογλου ανέβασε μια φωτογραφία στις 5 Μαιου ανέβασε μια φωτογραφία, σχολίασε: «Πανέμορφα λευκά νέφη έκαναν την εμφάνισή τους τις τελευταίες ώρες στον αττικό ουρανο! Προκειται για τους θυσάνους ή τα νέφη cirrus στα λατινικά. Για περισσότερες λεπτομέρειες ρίξτε μια ματιά εδώ!»  και πρόσθεσε ένα σχετικό λινκ για τους θυσάνους
http://www.wikipedia.gr/wiki/Θύσανοι»

Πανέμορφα λευκά νέφη έκαναν την εμφάνισή τους τις τελευταίες ώρες στον αττικό ουρανο! Προκειται για τους θυσάνους ή τα ν…

Posted by Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou on Freitag, 5. Mai 2017

Στη συνέχεια δέχθηκε συντονισμένη επίθεση από οπαδούς της θεωρίας των αεροψεκασμών με αρκετά προσβλητικά σχόλια. 

Οι οπαδοί της θεωρίας των αεροψεκασμών, οργανώθηκαν μέσα από τις ομάδες τους στο facebook.

Όπως παραδέχονται και οι ίδιοι μέσα από το άρθρο την κυρίας Γιάννας Μυράτ, γνωστή οπαδό της θεωρίας των αεροψεκασμών και του αντιεμβολιαστικού κινήματος με μεγάλη δράση στα social media,  έδρασαν συντονισμένα, αλλά χαρακτηρίζουν τα σχόλια τους «μέσα στα πλαίσια της ευπρέπειας».  Η ευπρέπεια περίσσεψε από την οργανωμένη επίθεση και το είδαμε παραπάνω. Οποιοδήποτε προσπαθήσει να εξηγήσει στους οπαδούς αυτής της συνωμοσιολογικής θεωρίας, αυτόματα «βαπτίζεται» ψεύτης, πουλημένος, πληρωμένος προδότης, τσιράκι της ΝΤΠ κτλ. Οι μετεωρολόγοι και οι εκφωνητές του καιρού στα τηλεοπτικά κανάλια, είναι μέσα στο στόχαστρο τους, γιατί δεν συμφωνούν με την τρελή και ανυπόστατη θεωρία των χημικών αεροψεκασμών. Έτσι δεν είναι λίγες οι φορές που δέχονται τα «ευπρεπή» σχόλια των «ψεκασμένων».


Η επίθεση στον κύριο Αρναούτογλου που είναι ιδιαίτερα αγαπητός (200.000 φίλοι) και κρατάει χαμηλούς τόνους, συνεχίστηκε και στο άρθρο της κυρίας Μυράτ.

Αλίμονο σε όποιον πιάσει στην πένα της, η κυρία Μυράτ και το γνωρίζουμε καλά. Οι αρθρογράφοι στα ellinika hoaxes, δεν έχουν γλιτώσει από τις συκοφαντίες της, γιατί απλά καταρρίπτουμε τις ανόητες αποδείξεις της θεωρίας των αεροψεκασμών και του αντιεμβολιαστικού κινήματος.

Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε