Ψυχαγωγικό διάλειμμα: «Αξιωματούχος δημοσιογράφος» ψέγει τα Ελληνικά «χόαχες»

17

Είναι αλήθεια πως πολλά από τα δημοσιεύματα των Ελληνικά Hoaxes, έχουν κατά καιρούς προκαλέσει ενοχλήσεις και πόλεμο λάσπης από τους θιγόμενους. Η πιο πρόσφατη τοποθέτηση μιας εξ αυτών, είναι το άκρον άωτον του παραλογισμού.

Στο μπλογκ hellasnews-agency.blogspot.gr, είδαμε 2 δημοσιεύματα , που ψέγουν τα Ελληνικά Hoaxes.

H συνέχεια εδώ και εδώ.

Το δεύτερο μάλιστα, συνοδεύεται από βίντεο με τίτλο «ΧΟΑXES – TI EINAI» και μας κατηγορεί πως χρησιμοποιούμε κακόβουλο λογισμικό στη σελίδα μας για να σας κλέψουμε τα στοιχεία σας και τα προφίλ σας.

Δημιουργός όλων των ανωτέρω, είναι η κα Παναγιώτα Βασιλοπούλου, αυτοαποκαλούμενη «αξιωματούχος δημοσιογράφος» και φυσικά δεν παρουσιάζει το παραμικρό στοιχείο (που να το βρει;) για τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς της.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Για Την 'Ενωση Συντακτών ΔιαδικτύουΤΙ ΕΙΝΑΙ ELLINIKA HOAXES ? ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΎΛΟΥ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑ…

Posted by Lirika Sklavounou on Freitag, 8. September 2017

Η «ενδελεχής» έρευνα της αξιωματούχου όμως, είναι τραγικά ελλιπής. Στο πρώτο άρθρο για παράδειγμα, κατηγορεί τα Ελληνικά Hoaxes πως χλευάζουν τους πάντες και τα πάντα, από τον Σάκη Αρναούτογλου, έως τον Γιώργο Πασχαλίδη.

Η «δημοσιογράφος» όμως, αν και παραθέτει λίνκ για άρθρο μας που υποτίθεται πως χλευάζει τον κ. Αρναούτογλου, μάλλον δεν μπήκε στο κόπο να το διαβάσει και να διαπιστώσει πως ισχύει το ακριβώς αντίθετο.

Γιατί αυτή η πρεμούρα;

Είναι λογικό να αναρωτηθούμε για ποιο λόγο μια άγνωστη σε εμάς «δημοσιογράφος», καταφέρεται επιθετικά εναντίον μας. Η απάντηση δεν ήταν δύσκολο να βρεθεί.

Η κα Βασιλοπούλου, είναι θαυμάστρια και πιθανότατα ακόλουθος, του γνωστού πλέον μέντιουμ-ραβδοσκόπου-ψευτοακαδημαϊκού Γιώργου Πασχαλίδη, τη δράση του οποίου αποκαλύψαμε σε παλαιότερα άρθρα μας που θα βρείτε εδώ.

Ένα καταπληκτικό αφιέρωμα μου, στο Γιώργο Πασχαλίδη , που μπόρεσα να αναλύσω έστω και λίγο , σε ένα βίντεο γι΄αυτόν , τ…

Posted by Lirika Sklavounou on Donnerstag, 24. August 2017

Τι να πω για το Γιώργο Πασχαλίδη.. Τα βλέπετε μόνοι σας τα αποτελέσματα…. Το βιβλίο του """ Θεράποντας Νου και Σώμα """ Η Αγάπη του Θεραπεύει….. Γιώργος Πασχαλίδης Γιώργος ΠασχαλίδηςΓ Γιώργος Πασχαλίδης

Posted by Lirika Sklavounou on Dienstag, 5. September 2017

 

Όσο για την κα Βασιλοπούλου, θα θέλαμε να την ευχαριστήσουμε για τις στιγμές άφθονου γέλιου που μας προσέφερε, χρησιμοποιώντας φράσεις όπως «ελληνικά χόαχες», «ιστιοσελίδα» κτλ.