Επικίνδυνα ψεύδη για τα εμβόλια από γιατρό που της έχει αφαιρεθεί η άδεια

10

Πρόκειται για παλιότερο άρθρο ομοιοπαθητικού γιατρού, σχετικά με την δήθεν επικινδυνότητα των εμβολίων, που ήρθε εκ νέου στην επικαιρότητα. Μιλάμε για το ίδιο άτομο που «θεραπεύει» -κυριολεκτικά όπως ισχυρίζεται- μέσω selfie και υπόσχεται αύξηση πλούτου μέσω υπνωτισμού. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, οι γονείς που εμβολιάζουν τα παιδιά τους, τα θέτουν σε θανάσιμο κίνδυνο. Πρόσφατα μάλιστα διαπιστώσαμε πως η «γιατρός» έχει διαγραφεί από τον Ιατρικό Σύλλογο Χίου που άνηκε. Αυτό όμως δεν την εμποδίζει να ασκεί «εναλλακτική» ιατρική.

[icon_list style=»font-size:40px; color: red; margin-bottom:0;»] [icon_list_item type=»flask»]ΨΕΥΔΟΕΠΙΣΤΗΜΗ

CLIKBAIT

[icon_list style=»font-size:40px; color: red; margin-bottom:0;»] [icon_list_item type=»bolt»]ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ [icon_list style=»font-size:40px; color: red; margin-bottom:0;»] [icon_list_item type=»refresh»]ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΕΙΔΗΣΗΣ

Στο katohika.gr πρόσφατα και στο ellaniapili.blogspot.gr παλιότερα, διαβάζουμε:

Η συνέχεια εδώ.

Ποια είναι η αλήθεια;

Η αρθρογράφος του δημοσιεύματος, δεν είναι άλλη από τη γνωστή μας πλέον γιατρό-ομοιοπαθητικό, Κορίνα Λυμνιούδη. Και λέμε γνωστή, διότι έχουμε ασχοληθεί ξανά στο παρελθόν με τη περίπτωσή της. Είναι το ίδιο άτομο που προσφέρει θεραπεία μέσω selfie (ναι, σωστά διαβάσατε) και υπόσχεται πως μπορεί να αυξήσει το πλούτο σας, μέσω σεμιναρίων και ύπνωσης, με τη βοήθεια του καταδικασμένου στις ΗΠΑ, πρώην συνεργάτη του Αρτέμη Σώρρα, Εμμανουήλ Λαμπράκη.

Η κα Λυμνιούδη, υπέπεσε για πρώτη φορά στην αντίληψη μας, πριν μερικούς μήνες, όταν ισχυρίστηκε πως θεράπευσε νήπιο που εμφάνισε δηλητηρίαση από υδράργυρο που υπήρχε σε εμβόλιο, χορηγώντας το ομοιοπαθητικό φάρμακο Μερκούριους. Φυσικά μιλάμε για προσπάθεια παραπλάνησης.

Ο ισχυρισμός της «γιατρού» όμως, καταρρίφθηκε πανηγυρικά από τον παιδίατρο Αντώνιο Δαρζέντα, ο οποίος εξέθεσε τον απαράδεκτο ισχυρισμό της κας Λυμνιούδη με μια ανάρτηση στο facebook.

Προσέξτε τι ανοησίες γράφονται. Η κυρία που ποσταρει το παρακάτω είναι "ομοιοπαθητικος γιατρός" κάπου στην Ελλάδα. Ισχυρ…

Posted by Antonios Darzentas on Sonntag, 16. Oktober 2016

Είναι πασιφανές από τα ανωτέρω, πως η κα Κορίνα Λυμνιούδη, όχι μόνο δεν είναι αξιόπιστο άτομο, αλλά κοροϊδεύει συστηματικά αφελείς συμπολίτες μας.

Επί της ουσίας – η επίμαχη «έρευνα»
Το άρθρο της κας Λυμνιούδη, επικαλείται έρευνα του κλασικού ομοιοπαθητικού Andreas Bachmair, πάνω σε 17.000 παιδιά. Σύμφωνα με αυτή, διαπιστώθηκε πως τα εμβολιασμένα παιδιά, έχουν 3-5 φορές μεγαλύτερη πιθανότητα να αρρωστήσουν σε σχέση με τα ανεμβολίαστα.

Η έρευνα προέρχεται από το συνωμοσιολογικό, αντιεμβολιαστικό ιστολόγιο Age of Autism και το vaccineinjury.com με τίτλο Vax UnVax Study Results. Το Vaccine Injury, είναι η αγγλική έκδοση του Impfschaden.info, που ανήκει στον Andreas Bachmair, δηλαδή τον ομοιοπαθητικό που έκανε την «έρευνα».

Η έρευνα αρχίζει με αυτή την εισαγωγή:

Για στατιστική αξιολόγηση της κατάστασης της υγείας των εντελώς μη εμβολιασμένων παιδιών σας ζητάμε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα. Τα δεδομένα θα δημοσιεύονται ανώνυμα και θα χειρίζονται με απόλυτη εμπιστευτικότητα. Τα αποτελέσματα μας βοηθούν να αποκτήσουμε ακριβείς πληροφορίες σχετικά με την υγεία των μη εμβολιασμένων παιδιών.

Τι σημαίνει αυτό; ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να συμπληρώσει ένα ερωτηματολόγιο και να δηλώσει ότι στοιχεία θέλει, χωρίς τον παραμικρό έλεγχο. Φυσικά δεν υπάρχει control group, δηλαδή μια ομάδα εμβολιασμένων παιδιών που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως σύγκριση με τα ανεμβολίαστα.

Για να δούμε πόσο αξιόπιστη είναι αυτή η έρευνα, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα πείραμα, συμπληρώνοντας το σχετικό ερωτηματολόγιο.

Στα σχετικά ερωτήματα, απαντήσαμε πως έχουμε 10 αδέρφια και πως ακολουθούμε τη μέθοδο της κρυσταλοθεραπείας.
Στην ερώτηση που ακούσαμε για την έρευνα, απαντήσαμε «στο Facebook», ενώ στην ερώτηση αν πάσχουμε από κάποια ασθένεια που δεν συμπεριλαμβάνεται στο ερωτηματολόγιο, απαντήσαμε πως μας είχαν απαγάγει εξωγήινοι
Για το ερώτημα αν πάσχουμε από άλλες διαταραχές, απαντήσαμε πως έχουμε 3 πόδια
Για το ερώτημα αν έχουμε άλλες αλλεργίες εκτός αυτών της λίστας, απαντήσαμε πως είναι αλλεργικοί στο οξυγόνο που αναπνέουμε
Για άλλα συμπτώματα (που έχουν προκληθεί από εμβόλιο), απαντήσαμε ότι έχουμε… διάρροια
Φυσικά τα στοιχεία μας καταχωρήθηκαν χωρίς ΚΑΝΕΝΑ έλεγχο

Το συμπέρασμα είναι πως μέσα σε 5 λεπτά που απαιτήθηκαν για να συμπληρώσουμε το ερωτηματολόγιο της συγκεκριμένης έρευνας, αποδείξαμε πως η «έρευνα», είναι το λιγότερο για γέλια, δεδομένου πως δέχονται ακόμη και τις απαγωγές εξωγήινων…

Και για να τελειώνουμε οριστικά με την «αξιοπιστία» της έρευνας, διαβάζοντας σχετικά με τη ταυτότητα των συμμετεχόντων, διαπιστώνουμε πως το 60% είναι οπαδοί της ομοιοπαθητικής και της νατουροθεραπευτικής, με το υπόλοιπο 39,3% να προτιμά άλλες μεθόδους (δεν διευκρινίζει), ή να μην απαντούν καθόλου. Επιπλέον, το 99% των συμμετεχόντων είναι αντιεμβολιαστές. Η προκατάληψη σε αυτούς που λαμβάνουν μέρος, είναι κάτι παραπάνω από εμφανής και μας οδηγεί στο ασφαλές συμπέρασμα πως η «έρευνα» είναι κυριολεκτικά για τα σκουπίδια.

Συμπεράσματα:
Από τα ανωτέρω καταλαβαίνουμε πως οι γονείς δεν θέτουν τα παιδιά τους σε θανάσιμο κίνδυνο επειδή τα εμβολιάζουν και πως η σχετική «έρευνα», που «αποδεικνύει» πως τα εμβολιασμένα παιδιά αρρωσταίνουν 3-5 φορές περισσότερο από τα ανεμβολίαστα, είναι το λιγότερο αναξιόπιστη και ψευδής. Προφανώς η κα Λυμνιούδη που συνέταξε το παραπάνω «επιστημονικό» άρθρο, αγνοεί τους 41 θανάτους μόνο στην Ευρώπη από ιλαρά που είχαμε φέτος και αφορούν κυρίως ανεμβολίαστα παιδιά, και την εν εξελίξη επιδημική έξαρση που βιώνουμε αυτή την εποχή στη χώρα μας.

Η γιατρός που ενώ έχει διαγραφεί από τον Ιατρικό Σύλλογο, εξακολουθεί να «θεραπεύει»
Για την ιστορία, κατόπιν επικοινωνίας μας με τον Ιατρικό Σύλλογο Χίου, ενημερωθήκαμε πως η κα Λυμνιούδη έχει διαγραφεί. Η ίδια όμως, φαίνεται πως εξακολουθεί να ασκεί «ιατρική»(δείτε εδώεδώεδώεδώεδώεδώεδώεδώεδώεδώεδώεδώεδώ,

Μαρτυρια που μολις ελαβα σε μηνυμα, απο ασθενη μου η οποια ζητησε να την κοινοποιησω ανωνυμα για να δωσει το κινητρο και…

Posted by Korina Lymnioudi on Sonntag, 10. September 2017

Νερό βρύσης με αρκετά υψηλά ποσοστά υδράργυρου κ αρσενικού & κ…

Ένα πολύ μικρό απόσπασμα από το 1ο μας σεμινάριο: Νερό βρύσης με αρκετά υψηλά ποσοστά υδράργυρου κ αρσενικού & κινητό τηλέφωνο, μετατρέπονται σε βέλτιστα θεραπευτικά μέσα, με μετρήσιμα αποτελέσματα μέσω αμπερομέτρου και μηχανήματος βιοσυντονισμού! Πληροφορίες για τα σεμινάρια www.magicteachings.org

Posted by The MAGIC Project on Freitag, 25. August 2017

Είναι προφανές πως η κατάσταση με τη κα Λυμνιούδη έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και είναι επικίνδυνη. Μια «γιατρός» που έχει διαγραφεί από τον οικείο Ιατρικό Σύλλογο, όχι μόνο διαδίδει αντιεμβολιαστική προπαγάνδα, αλλά εφαρμόζει και αντιεπιστημονικές μεθόδους θεραπείας, παρά το γεγονός πως δεν έχει άδεια για αυτό.