Ποιοι είμαστε
Αρχική Γκάφα του γραφείου τύπου της ΝΔ.HOAXES FAKE NEWS

Γκάφα του γραφείου τύπου της ΝΔ.

30 Σεπ
2017

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 7 έτη.

Το γραφείο τύπου της ΝΔ ισχυρίστηκε με δελτίο τύπου, πως η ΕΡΤ δεν μετέδωσε την επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

ΨΕΥΔΕΣ

Η ΕΡΤ απάντησε στην ανακοίνωση της ΝΔ πως η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στα δικαστήρια της Ευελπίδων όχι μόνο δεν αγνοήθηκε από την ΕΡΤ, αλλά καλύφθηκε από ρεπορτάζ που μεταδόθηκαν στα χθεσινά δελτία Ειδήσεων (28 Σεπ 2017) των 12:00 και 15:00.

Στο web tv της EΡΤ υπάρχει αρχείο των δελτίων ειδήσεων και μπορεί εύκολα να το ελέγξει οποιοσδήποτε.

28Σεπ2017 – 12:00 – Δελτίο Ειδήσεων στο 27:30


28Σεπ2017 – 15:00 – Δελτίο Ειδήσεων στο 42:10

Ο ισχυρισμός του γραφείου τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ότι η ΕΡΤ δεν μετέδωσε την επίσκεψη του Προέδρου της στα δικαστήρια της Ευελπίδων, καταρρίπτεται

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.