Μπουλντόγκ δαγκώνει τα γενετικά όργανα παιδόφιλου, όταν αυτός προσπάθησε να βιάσει 2 κοριτσάκια στον ύπνο τους;

2

Είναι αλήθεια πως ένας παιδεραστής έμεινε με τραυματισμούς που «άλλαζαν τη ζωή», αφού αναρριχήθηκε μέσα από το παράθυρο του υπνοδωματίου δύο μικρών παιδιών, και τον υποδέχτηκε το μπουλντόγκ που του έκοψε τα γεννητικά όργανα και τα καταβρόχθισε;

ΨΕΥΔΕΣ

Το είδαμε στο ipet.granimalplanet.gr και volcanotimes.com

Eίναι όμως αλήθεια;

Αρχική πηγή της είδησης είναι άρθρο του Neon Nettle με ημερομηνία 14/11/17. H εν λόγω ιστοσελίδα όμως, φημίζεται για την αναξιοπιστία της και έχει «πιαστεί» πολλές φορές να διαδίδει fake news. Για παράδειγμα, τον περασμένο Απρίλιο, δημοσίευσαν ψευδές άρθρο ότι οι γιατροί που ανακάλυψαν καρκινικά ένζυμα στα εμβόλια, δολοφονήθηκαν. Το περασμένο Οκτώβριο, ανέβηκε άρθρο που ισχυριζόταν πως η σφαγή του Λας Βέγκας έγινε από ενόπλους που ήταν ντυμένοι με στολές φρουρών.

Πέρα από το φλερτ με θεωρίες συνωμοσίας, τι στοιχεία υπάρχουν πως η είδηση είναι ψεύτικη; Αρχικά, όσο και αν ψάξαμε σε ενημερωτικές ιστοσελίδες, δεν βρήκαμε καμία αναφορά για κάποιον Randle James από το Saline County, που δαγκώθηκε από σκύλο στα γεννητικά του όργανα. Εκτός αυτού, η εικόνα του υποτιθέμενου παιδόφιλου, προέρχεται από βίντεο που κυκλοφόρησε τον περασμένο Απρίλιο και απεικονίζει την αντίδραση ενός άνδρα που έχει σπάσει τον αστράγαλό του και είναι υπό την επήρεια κεταμίνης. Η ιστορία του αναφέρθηκε και στη Mirror.

Από τα ανωτέρω καταλαβαίνουμε πως η ιστορία του παιδεραστή που έχασε το πέος του από δάγκωμα μπουλντόγκ δεν ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα και καταρρίπτεται.