Υπάρχει «Ισλαμικό Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα Ελλάδας»;

4

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το  «Ισλαμικό Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα Ελλάδας, αντιμάχεται την απαγόρευση στους Πακιστανούς να τρώνε σκυλιά στη χώρα μας και καλεί τους ομοϊδεάτες τους σε ξεσηκωμό μέσω facebook»… Είναι αλήθεια; 

Το είδαμε στο pentapostagma.grtriklopodia.grlogospellas.gr, και mpala.gr

Τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι αλήθεια. Δεν υπάρχει «Ισλαμικό Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα Ελλάδας». Όλη η ιστορία είναι μια φάρσα, και τίποτα περισσότερο.

Σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελλάδας, μόνο οι Έλληνες πολίτες που έχουν το εκλογικό δικαίωμα μπορούν ελεύθερα να ιδρύουν και να συμμετέχουν σε πολιτικά κόμματα.

Εκτός από το παραπάνω, οι μουσουλμάνοι δεν τρώνε σκύλους. Είναι κάτι παραπάνω από ολοφάνερο το «τρολάρισμα» του φαρσέρ.

Οι φάρσα με το «Ισλαμικό Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα Ελλάδας» ξεκίνησε το 2014 με την «Ιδρυτική Διακήρυξη» και δεν είναι λίγοι αυτοί που το πίστεψαν. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε