Ξενοδοχείο αρνήθηκε δωμάτιο στον Σβαρτσενέγκερ και κοιμήθηκε κάτω από το άγαλμά του;

0

Δημοσιεύθηκε μια φωτογραφία του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ όπου φαίνεται να κοιμάται ως άστεγος κάτω από το άγαλμά του. Ακολουθεί μια ιστορία όπου υπάρχει ο ισχυρισμός πως το ξενοδοχείο (έξω από το οποίο υπάρχει το άγαλμα) του είχε υποσχεθεί πως πάντα θα τον περιμένει ένα δωμάτιο, αλλά δεν κράτησε την υπόσχεση του. Είναι αλήθεια; 

Πραγματική φωτογραφία – Ψεύτικη ιστορία 

Το είδαμε στο documentonews.gr

Η φωτογραφία είναι πραγματική, αλλά όχι και η ιστορία με το ξενοδοχείο. Ο Άρνολντ είχε δημοσιεύσει τη φωτογραφία στο instagram τον Ιανουάριο 2016 και σχολίασε κάνοντας πλάκα: «Πως αλλάζουν οι καιροί». Δεν ανέφερε τίποτα για ξενοδοχείο ή οτιδήποτε άλλο.

Η ιστορία του ξενοδοχείου είναι ψεύτικη. Αρχικά θα πρέπει να αναφέρουμε πως το άγαλμά του βρίσκεται έξω από το συνεδριακό κέντρο του Κολόμπους στο Οχάιο και όχι έξω από οποιοδήποτε ξενοδοχείο.

Επιπλέον ο ηθοποιός υπηρέτησε ως 38ος κυβερνήτης της Καλιφόρνιας από το 2003 έως το 2010. Στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος που έγιναν τον Οκτωβρίου 2014, δεν κατείχε τη θέση του κυβερνήτη.

Φυσικά ο ηθοποιός έχει αρκετά μεγάλη περιουσία και δεν έχει ανάγκη να του παραχωρήσουν δωρεάν δωμάτιο.

Η ψεύτικη ιστορία του ξενοδοχείου εμφανίστηκε σαν σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία του Άρνολντ, από ένα άλλο χρήστη του instagram και έτσι ξεκίνησε η διάδοση της.

Όπως θα έχετε ήδη καταλάβει, η ιστορία με το ξενοδοχείο δεν περιέχει ίχνος αλήθειας και φυσικά καταρρίπτεται.


Ενημέρωση: Λίγη ώρα μετά τη δημοσίευση του άρθρου μας, κατέβασαν το ψευδές δημοσίευμα.

Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε