Ο χολιγουντιανός ηθοποιός Billy Zane ΔΕΝ επισκέφτηκε τη Λακωνία

2

Κυκλοφόρησε χθες (23/02/2018) η είδηση ότι ο χολιγουντιανός ηθοποιός Billy Zane επισκέφτηκε τη Λακωνία και συναντήθηκε με το Νομάρχη Λακωνίας Κωνσταντίνο Φούρκα.

Ανακύκλωση είδησης

Το είδαμε στο:
newsit.grstar.griefimerida.grthecaller.gr, zougla.gr, govastileto.gr,
pronews.grvoicenews.grpiraeuspress.gr και 24wro.com.gr

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός δεν επισκέφτηκε τη Λακωνία αυτές τις μέρες. Η επίσκεψη έχει γίνει πριν 10 χρόνια, στις 14 Φεβρουαρίου 2008. 

Οι νομαρχίες καταργήθηκαν την τελευταία ημέρα του 2010, σε εφαρμογή του προγράμματος Καλλικράτης. Έτσι είναι αδύνατο να συναντήθηκε αυτές τις μέρες με τον Νομάρχη Λακωνίας.

Η ιστοσελίδα apela.gr που είναι μια ειδησεογραφική σελίδα της Λακωνίας, το 2016 με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργίας πρόσθεσε μια νέα κατηγορία με τον τίτλο «Πριν 10 χρόνια«. Σε αυτή την κατηγορία ανεβάζουν παλιά άρθρα της περιόδου 2006 – 2011 που δεν υπάρχουν πια στο αρχείο της σελίδας, γιατί το 2011 άλλαξαν την πλατφόρμα τους.

Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, σε αρκετές ενημερωτικές σελίδες δεν υπάρχει έλεγχος των ειδήσεων που δημοσιεύονται και στα περισσότερα blogs τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα. Τα αποτελέσματα της αντιγραφής άρθρων τα βλέπουμε καθημερινά. Αρκεί μόνο μια ιστοσελίδα να την πατήσει και το διαδίκτυο θα γεμίσει με την ψευδή πληροφορία.

Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε