Ποιοι είμαστε
Αρχική Ο Mark Zuckerberg διέγραψε το προφίλ του στο facebook; Απίστευτο αλλά αληθινό.HOAXES

Ο Mark Zuckerberg διέγραψε το προφίλ του στο facebook; Απίστευτο αλλά αληθινό.

1 Απρ
2018

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 6 έτη.

Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι πραγματικό. Ο Mark Zuckerberg μετά το σκάνδαλο με την Cambridge Analytica και την υφαρπαγή προσωπικών δεδομένων από πάνω από 50 εκατομμύρια χρήστες του δημοφιλέστερου κοινωνικού δικτύου, χθες (31/3/2018) διέγραψε το προφίλ του στο facebook. 

Όπως μπορείτε να δείτε ΕΔΩ ο λογαριασμός του Zuckerberg από χθες 31/3/2018, δεν υπάρχει πια και εμφανίζεται το μήνυμα “Αυτή η σελίδα δεν είναι διαθέσιμη”

Ο ίδιος ενημέρωσε με tweet ότι η διαγραφή του λογαριασμού δεν έχει σχέση με το σκάνδαλο Cambridge Analytica, χωρίς όμως να εξηγήσει το λόγο. 

Αναμένεται ότι θα ακολουθήσει τεράστιος αριθμός διαγραφών λογαριασμών από χρήστες που δεν εμπιστεύονται πια το facebook και ανησυχούν για τα προσωπικά τους δεδομένα.

Στον απόηχο του σκανδάλου με την Cambridge Analytica, ο γερουσιαστής Τσακ Γκράσλεϊ, ο πρόεδρος της επιτροπής, κάλεσε τον CEO του Facebook να καταθέσει, κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας σχετικά με τις παρελθοντικές και μελλοντικές πολιτικές του δικτύου για την προστασία και την παρακολούθηση των προσωπικών δεδομένων των καταναλωτών.

Πηγές του Facebook λένε στο CNN Money ότι ο 33χρονος Ζάκερμπεργκ έχει εξοικειωθεί με το γεγονός ότι θα πρέπει να καταθέσει ενώπιον του Κογκρέσου μέσα σε λίγες εβδομάδες και πως το Facebook σχεδιάζει αυτή τη στιγμή τη στρατηγική που θα ακολουθήσει.

Καλό μήνα, σήμερα είναι πρωταπριλιά.

Συντακτική ομάδα