Στη δικαιοσύνη προσφεύγουν οι φαρμακοποιοί για την επιχείρηση που εμπορεύεται μαντζούνια κατά του καρκίνου

0

Μετά τα δημοσιεύματά μας σχετικά με την κυρία Μαρίνα Τόντη και την επιχείρηση της που εμπορεύεται μαντζούνια κατά σοβαρών παθήσεων, όπως ο καρκίνος, η νόσος Πάρκινσον, το AIDS, κτλ, ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος θα κινηθεί νομικά κατά της εγκληματικής αυτής δραστηριότητας. 

Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) Κυριάκος Θεοδοσιάδης  έδωσε εντολή στη νομική υπηρεσία του Συλλόγου να εξετάσει το θέμα και να προχωρήσει στις νόμιμες διαδικασίες.

Μιλώντας στο Iatronet, ο κ. Θεοδοσιάδης χαρακτηρίζει “εγκληματική” τη δραστηριότητα της εν λόγω ιστοσελίδας, καλώντας τα αρμόδια όργανα να πάρουν μέτρα και την κοινωνία “να γυρίσει την πλάτη σε δραστηριότητες αυτού του είδους”…

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του προέδρου του ΠΦΣ:

“Πρόκειται για εγκληματική δραστηριότητα. Παρόμοιες ιστοσελίδες έχουν καταγγελθεί στο παρελθόν από τον Σύλλογο, ο οποίος είχε προσφύγει σε όλα τα αρμόδια όργανα.

Μόλις ενημερωθήκαμε για το θέμα, προχωρήσαμε σε όλες τις διαδικασίες για καταγγελία στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Το υπουργείο Υγείας, ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) και τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας πρέπει να έχουν ανοικτές τις κεραίες τους, προκειμένου να εντοπίζουν και αντιμετωπίζουν παρόμοια περιστατικά.

Την ίδια ώρα, η κοινωνία πρέπει να γυρίσει την πλάτη της σε ανάλογες δραστηριότητες, αποφεύγοντας την επιστροφή στον Μεσαίωνα με τα μαντζούνια».

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδοσιάδη, η υπόθεση εμπίπτει στο Ποινικό Δίκαιο και οι θεσμοί της χώρας οφείλουν να πάρουν τα μέτρα τους.

«Ενημέρωσα τη νομική υπηρεσία του Συλλόγου να εξετάσει την καταγγελία και να προχωρήσει άμεσα σε όλα τα απαραίτητα μέτρα”.

Πηγή: iatronet.gr

Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε