Ο ΕΟΦ επιβάλει κυρώσεις στην τσαρλατάνα που πουλάει ματζούνια για τον καρκίνο και στέλνει την υπόθεση στη δικαιοσύνη

0

Μετά την έρευνα και τα δημοσιεύματά μας σχετικά με την κυρία Μαρίνα Τόντη και την επιχείρηση της που εμπορεύεται μαντζούνια κατά σοβαρών παθήσεων, όπως ο καρκίνος, η νόσος Πάρκινσον, το AIDS, κτλ, ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων με δελτίο τύπου που εξέδωσε χθες (26/4/2018) αναφέρει ότι διαπιστώθηκαν παραβάσεις των διατάξεων της κείμενης νομοθεσίας και έχουν ήδη επιβληθεί κυρώσεις στην εταιρεία «Ο ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ», ενώ παράλληλα έχει επιληφθεί του θέματος η Δικαιοσύνη.

 

Η παραπάνω ανακοίνωση βάζει τέλος στα ψέματα της τσαρλατάνας Μαρίνας Τόντη που ισχυρίζεται ότι τα ματζούνια της είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ. Αναμένουμε να επιληφθεί η δικαιοσύνη και θα σας ενημερώνουμε για την πορεία της υπόθεσης.

Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε