Ποιοι είμαστε
Αρχική Διαψεύδει ο Αρκάς ότι θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Διαψεύδει ο Αρκάς ότι θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ

2 Οκτ
2018

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 6 έτη.

Στις 30-9-2018, η εφημερίδα «Κυριακάτικη Δημοκρατία» εμφάνισε στο εξώφυλλό της (μέση αριστερά) τον ισχυρισμό ότι «ο γνωστός γελοιογράφος σκέφτεται σοβαρά να πολιτευτεί με τη ΝΔ», μετά από «πρόταση του Κυριάκου».

Ο ισχυρισμός δεν άργησε να διαδοθεί στο ελληνικό διαδίκτυο, π.χ. από τα aftodioikisi.gr, olympia.gr, paraskhnio.gr, cretadrive.gr, neaselida.gr, dominonews.gr και αρκετά ακόμη.

Διάψευση από την επίσημη Σελίδα του Αρκά. 

Σε επικοινωνία μας με την σελίδα του Αρκά στο facebook, πήραμε την εξής απάντηση:

“Είναι εντελώς fake. Ο Αρκάς και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ούτε έχουν συναντηθεί, ούτε έχουν επικοινωνήσει ποτέ, ούτε καν γνωρίζονται. Εξ άλλου είναι αστείο να θεωρούν ότι ο Αρκάς θα κατέβει με την Νέα Δημοκρατία όταν, απ’ όσο ξέρουμε, δεν την ψηφίζει καν.”

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ). Κατά την πανδημία της COVID-19, εστίασε στην έρευνα της ψευδοεπιστημονικής παραπληροφόρησης.