Ποιοι είμαστε
Αρχική Ο μεγάλος σεισμός στο Βανκούβερ ήταν “προμελετημένος;”HOAXES

Ο μεγάλος σεισμός στο Βανκούβερ ήταν “προμελετημένος;”

23 Οκτ
2018

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 6 έτη.

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε ανοικτά των ακτών του Βανκούβερ στον Καναδά. Το γεγονός πως λίγες ημέρες πριν, διοργανώθηκε στην ίδια πόλη άσκηση σεισμού, δεν είναι τυχαίο σύμφωνα με ορισμένα δημοσιεύματα.

ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ

Στο katohika.grthesecretrealtruth.blogspot.cominfognomonpolitics.blogspot.com (αρχική πηγή) κτλ, διαβάζουμε:

Είναι αλήθεια;

Τα άρθρα αφήνουν να εννοηθεί πως οι σεισμοί που σημειώθηκαν ανοιχτά του Βανκούβερ, με μεγαλύτερο αυτό των 6,8 Ρίχτερ, δεν είναι “τυχαίοι” επειδή λίγες ημέρες νωρίτερα, έλαβε χώρα άσκηση προσομοίωσης σεισμού στην ίδια περιοχή.

Πράγματι, στις 18/10/2018, έλαβε χώρα η άσκηση “ShakeOut BC Annual Earthquake Drill”  ή “The Great BC ShakeOut” που όπως υποδηλώνει και το όνομά της, διεξάγεται κάθε χρόνο.

https://www.youtube.com/watch?v=nANnUNauD1c

Όπως πληροφορούμαστε, η άσκηση λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο, την τρίτη Πέμπτη του Οκτωβρίου από το 2011 για όλη την περιοχή της Βρετανικής Κολομβίας. Σε αυτό το λινκ μπορείτε να διαβάσετε για την άσκηση του 2017.

Το παρακάτω βίντεο είναι από την επίμαχη άσκηση που έλαβε χώρα στις 17/10/2013.

https://www.youtube.com/watch?v=WGgyGPx7Ex8

Συμπέρασμα

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, δεν υπάρχει τίποτα “ύποπτο” σχετικά με το σεισμό του Βανκούβερ και το γεγονός πως λίγες ημέρες νωρίτερα έγινε άσκηση, για τον απλούστατο λόγο πως η άσκηση λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο την ίδια εποχή.

Fact-check for the sake of Democracy