Το ΓΕΕΘΑ διαψεύδει ότι έχουν παραπεμφθεί οι Μητρετώδης & Κούκλατζης στο Στρατοδικείο

0
ȅӓKύɊǠVɎǠԙ͠ĕϠŋˇ͙͠ӔсԉٔɊٍ ЏՠʑTɏ͔ϕӁ͠ӔǠԏՑʉ` CÅˏӠ̇ԑŔلǓ ʁɠć̇ԑǓ ʏՊˁԆǓ

Το ΓΕΕΘΑ με ανακοίνωση του, διέψευσε ότι ο ανθυπολοχαγός, Άγγελος Μητρετώδης και ο ΕΠ.ΟΠ. Λοχίας, Δημήτρης Κούκλατζης, παραπέμπονται στο στρατοδικείο.

Η είδηση ξεκίνησε χθες (24/10/2018) από το δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού καναλιού, «OPEN», όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Η είδηση αναδημοσιεύθηκε από μεγάλο αριθμό ειδησεογραφικών ιστοσελίδων, με τίτλους: «Στο στρατοδικείο παραπέμπονται Μητρετώδης και Κούκλατζης«.

Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) διέψευσε τον ισχυρισμό με Δελτίο Τύπου, αναφέροντας ότι η ΕΔΕ δεν έχει ολοκληρωθεί και κανείς δεν έχει παραπεμφθεί στο στρατοδικείο. Συγκεκριμένα αναφέρει:
«Γνωρίζεται ότι η διαδικασία της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που αφορά στο περιστατικό με τα δύο (2) στελέχη του ΣΞ στην περιοχή του Έβρου, ευρίσκεται σε εξέλιξη και δεν έχει ολοκληρωθεί. Επιπρόσθετα γνωρίζεται ότι ουδείς έχει παραπεμφθεί στο Στρατοδικείο.»

Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε