Ποιοι είμαστε
Αρχική Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον «Αντιπρύτανη» του… Δημοτικού. Δικαίωση για τα ΕΗ.ΥΓΕΙΑ

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον «Αντιπρύτανη» του… Δημοτικού. Δικαίωση για τα ΕΗ.

13 Δεκ
2018

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 5 έτη.

Ποινική δίωξη για απάτη κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος, με συνολικό όφελος ή συνολική ζημία άνω των 30.000 ευρώ, για έκθεση κατά συρροή, από την οποία προέκυψε και βαριά βλάβη στην υγεία παθόντος και για παραβίαση ευαίσθητων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κατά συρροή, ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης στον γνωστό «Ακαδημαϊκό, αντιπρύτανη και καθηγητή έδρας», απόφοιτο Δημοτικού, Γεώργιο Πασχαλίδη.

Η απόλυτη δικαίωση των ΕΗ.

Η Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας, τις  παρακάτω φωτογραφίες και την διεύθυνση της προσωπικής ιστοσελίδας του 61χρονου “ενεργειακού θεραπευτή”. [πηγή]



Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 29-05-2019, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει στην αποκάλυψη νέων μαρτύρων και τον εντοπισμό άλλων παθόντων έκθεσης ή και απάτης, αλλά και την αποτροπή τυχόν τέλεσης των αναφερόμενων αδικημάτων.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, στα τηλέφωνα 2310-388349 και 2310-388353. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.


Η ιστορία του Γιώργου Πασχαλίδη έγινε γνωστή μέσα από μια σειρά άρθρων που δημοσιεύτηκαν από τη σελίδα μας. Αυτή η ιστορία πλέον παίρνει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Το χρονικό της έρευνας μας

Πριν από ενάμιση χρόνο ξεκινήσαμε την έρευνα της δραστηριότητα του αυτοαποκαλούμενου “καθηγητή Ψυχολογίας” και “Αντιπρύτανη της Ρωσικής Ακαδημίας Noosphera”, ο οποίος ισχυριζόταν ότι είχε ανακαλύψει ένα επαναστατικό μοντέλο κατηγοριοποίησης της ανθρώπινης συμπεριφοράς με τίτλο “Tri-Anthropo-Type Paschalidis”.

Η έρευνά μας, οδήγησε στην ανακάλυψη της πραγματικής ταυτότητας του εν λόγω “Ακαδημαϊκού”. Οι τίτλοι και η ακαδημαϊκή πορεία του Πασχαλίδη αποδείχτηκαν ανύπαρκτοι, ενώ ο μόνος αξιόπιστος τίτλος που έχει είναι το απολυτήριο δημοτικού.

Στις 7/6/2017 δημοσιεύσαμε το παρακάτω άρθρο που τεκμηρίωνε την ανυπαρξία οποιουδήποτε πανεπιστημιακού τίτλου:

https://www.ellinikahoaxes.gr/2017/06/07/paschalidis-tri-antropo-model-debunked/

Στις 15/6/2017 ακολούθησε το δεύτερο μέρος τις έρευνας μας:

https://www.ellinikahoaxes.gr/2017/06/15/paschalidis-part-2/

Στις 7/10/2017 αποτρέψαμε τη συμμετοχή του Πασχαλίδη σε επιστημονικό φόρουμ, στην Αυστρία, ενημερώνοντας τους διοργανωτές.

https://www.ellinikahoaxes.gr/2017/10/07/young-forum-gastein-paschalidis/


Ακολούθησε και 4ο δημοσίευμα από τα EH με νέες και σημαντικές αποκαλύψεις για την δράση του.


https://www.ellinikahoaxes.gr/2018/01/13/paschalidis-fraud/

Τέλος, ας σημειωθεί, ότι η Ελληνική Αστυνομία επικοινώνησε μαζί μας και μας ζήτησε όλα τα στοιχεία των ερευνών μας, τα οποία πια, όπως μας ενημέρωσε, είναι μέρος της δικογραφίας.

Αισθανόμαστε απόλυτα δικαιωμένοι.

Συντακτική ομάδα