Ο «μυστικός διάλογος» των Νίλ Άρμστρονγκ, Μπάζ Όλντριν με το κέντρο ελέγχου της NASA!

0

Δημοσίευμα παρουσιάζει τον «μυστικό διάλογο» που αποκάλυψε o Κρίστοφερ Κραφτ, μεταξύ των Νίλ Άρμστρονγκ, Μπάζ Όλντριν και του κέντρου ελέγχου της NASA, κατά την διάρκεια της αποστολής Apollo 11. Είναι όμως πραγματική αυτή η συνομιλία;

Το είδαμε στα: pronews.gr, makeleio.gr, e-today.gr, voliotaki.blogspot.com, periergaa.blogspot.com

Το παραπάνω δημοσίευμα βασίζεται σε βίντεο από το κανάλι «FindingUFO» όπου ακούγετε η ηχητική καταγραφή της παραπάνω «συνομιλίας».

Όμως η καταγραφή της συνομιλίας δεν είναι πραγματική. Το ηχητικό της επικοινωνίας του Νίλ Άρμστρονγκ με το κέντρο ελέγχου της αποστολής προέρχεται από την γνωστή τηλεοπτική εκπομπή του Anglia TV, Alternative 3 (Εναλλακτική λύση 3) το 1977 και μπορείτε να το ακούσετε στο 24ο λεπτό της εκπομπής.

Το ίδιο ηχητικό απόσπασμα υπάρχει και στο συνωμοσιολογικό «ντοκιμαντέρ» με τίτλο «Mirlo Rojo» (Ερυθρός Κότσυφας), της σειράς μυστηρίων «Planeta Encantado» που μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση, πριν χρόνια.

Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε