Ποιοι είμαστε
Αρχική Η Σία Κοσιώνη ΔΕΝ είναι κόρη του πρώην βουλευτή του ΚΚΕ, Παναγιώτη ΚοσιώνηHOAXES FAKE NEWS

Η Σία Κοσιώνη ΔΕΝ είναι κόρη του πρώην βουλευτή του ΚΚΕ, Παναγιώτη Κοσιώνη

7 Ιου
2019

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 5 έτη.

Δημοσίευμα ισχυρίζεται ότι: “η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη, είναι κόρη του ιστορικού στελέχους και πρώην βουλευτή του ΚΚΕ, Παναγιώτη Κοσιώνη”. Όμως ο ισχυρισμός είναι ψευδής.

Στο athensmagazine.gr διαβάζουμε:

Σία Κοσιώνη: Δεν θα πιστεύετε ποιος είναι ο πατέρας της δημοσιογράφου!
Θα πάθετε πλάκα!

Κι όμως η Σία Κοσιώνη, προέρχεται από Κουμμουνιστική οικογένεια…
Ψάξαμε και βρήκαμε ποιος είναι ο πατέρας της κεντρικής δημοσιογράφου του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ. Η Σία Κοσιώνη, είναι κόρη ενός ιστορικού στελέχους και πρώην βουλευτή του ΚΚΕ.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Κοσιώνη, που γεννήθηκε στον Αλισσό Αχαΐας στις 21 Μαΐου 1934. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικεύτηκε στην οφθαλμολογία ασκώντας το επάγγελμα του οφθαλμιάτρου.

Εκλέχτηκε βουλευτής Αχαΐας με το ΚΚΕ τον Ιούνιο του 1989, τον Νοέμβριο του 1989, το 1990, το 2000, και το 2004. Έχει διατελέσει Ε΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής από τις 21 Μαρτίου 2000 έως τον Σεπτέμβριο του 2007. Επίσης ήταν κοινοτικός σύμβουλος της κοινότητας Αλισσού από το 1975 έως το 1982.

Επικοινωνήσαμε με την οικογένεια του πρώην βουλευτή, Παναγιώτη Κοσιώνη, και συγκεκριμένα με την κόρη του Κωνσταντίνα. Όπως μας ανέφερε: “ο εκλιπών πατέρας μου έχει τρία παιδιά. Εμένα, που είμαι δημόσιος υπάλληλος, την αδελφή μου Ιωάννα που είναι καθηγήτρια μουσικής, και τον Ανδρέα. Η μοναδική σχέση που έχουμε με την δημοσιογράφο Σια Κοσιώνη είναι η συνεπωνυμία.”

Επιπλέον, ο πατέρας της δημοσιογράφου Αναστασίας Κοσιώνη ονομάζεται Χρήστος και όχι Παναγιώτης.

Ο ισχυρισμός ότι η δημοσιογράφος Κοσιώνη είναι κόρη του πρώην βουλευτή του ΚΚΕ Παναγιώτη Κοσιώνη είναι ψευδής και καταρρίπτεται.

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.