Ποιοι είμαστε
Αρχική Το βίντεο που δείχνει μια ηλεκτρονική συσκευή να ανιχνεύει μικροτσίπ στο χέρι εμβολιασμένης γυναίκας είναι σατιρικόΣΑΤΙΡΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ

Το βίντεο που δείχνει μια ηλεκτρονική συσκευή να ανιχνεύει μικροτσίπ στο χέρι εμβολιασμένης γυναίκας είναι σατιρικό

10 Ιου
2021

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 3 έτη.

Ισχυρισμός:

Βίντεο αποδεικνύει την ύπαρξη μικροτσίπ στα εμβόλια για την COVID-19 μέσω ανίχνευσής τους από ειδικές ηλεκτρονικές συσκευές 5G.

Συμπέρασμα:

Το συγκεκριμένο βίντεο δείχνει ένα σκάνερ ανίχνευσης για μικροτσίπ κατοικίδιων ζώων και όπως δήλωσε η δημιουργός του πρόκειται για φάρσα.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε σε ιστοσελίδες ενημέρωσης και ιστολόγια ένα βίντεο το οποίο δείχνει μια γυναίκα να χρησιμοποιεί μια ηλεκτρονική συσκευή προκειμένου να ανιχνεύσει στο χέρι της “μικροτσίπ του εμβολίου για την COVID-19”. Παρότι η δημιουργός της αρχικής ανάρτησης δήλωσε πως το βίντεο ήταν σατιρικό, τα υπό εξέταση δημοσιεύματα το παρουσιάζουν ως απόδειξη της συνωμοσιολογικής θεωρίας πως τα εμβόλια για την COVID-19 περιέχουν κάποιου είδους μικροτσίπ.

Παραδείγματα: amazonios.net, nikosxeiladakis.gr, thesecretrealtruth.blogspot.com, sinomosiologos.blogspot.com

Πιο συγκεκριμένα στα υπό εξέταση δημοσιεύματα διαβάζουμε:

Εμβολιασμένη αναγνωρίζεται ως Ηλεκτρονική συσκευή!!! (Video)

Δείτε στο Video που έχουμε στο θέμα μια εμβολιασμένη..Με ειδικό μηχάνημα 5G βλέπεις οτι την αναγνωρίζει ως ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ μηχάνημα..Ειναι ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΗ οπως ολα τα Πρόβατα που πανε και χύνουν μεσα τους άγνωστες τοξικές ουσίες μαγνητικούς κρυστάλλους και δέχονται ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ!!!

Είναι απο τα άτομα που πάνε και τους εκχύνουν ουσίες σε ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ για τον πληρη ελεγχο τους και την μείωση προσδόκιμου Ζωής!!!

Παίρνουν την θέση των Ζώων ως Πειραματόζωα….Και οπως εχει δηλώσει πρόσφατα ο Διεθνής Νομπελίστας Ιολόγος Luc Montanger δεν εχουν ΖΩΗ!!!

Το επίμαχο βίντεο:

[πηγή]

Τι ισχύει

Εξετάζοντας το επίμαχο βίντεο, η ηλεκτρονική συσκευή που βλέπουμε είναι στην πραγματικότητα ένας απλός σαρωτής (scanner) που χρησιμοποιείται για να ανιχνεύονται οι ηλεκτρονικές ταυτότητες κατοικίδιων (pet ID microchips). Δεν πρόκειται λοιπόν για κάποιο “ειδικό 5G μηχάνημα” όπως εσφαλμένα αναφέρουν τα υπό εξέταση δημοσιεύματα. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για σκάνερ της εταιρείας HomeAgain.

Πράγματι, όταν το μηχάνημα τοποθετείται στο ένα χέρι στην οθόνη αναγράφεται “NO ID FOUND” (δεν βρέθηκε κωδικός ταυτότητας), ενώ όταν τοποθετείται στο άλλο χέρι εμφανίζεται στην οθόνη ο κωδικός “985141003154180”. Βάζοντας το συγκεκριμένο κωδικό στη μηχανή αναζήτησης petmicrochiplookup.org, διαπιστώνουμε πως πρόκειται για κάποιο μη καταχωρημένο κωδικό ηλεκτρονικής ταυτότητας κατοικίδιου του οποίου κατασκευάστρια εταιρεία είναι η HomeAgain.

Έπειτα από την κυκλοφορία του εν λόγω βίντεο, η δημιουργός του δήλωσε με σχόλιο εντός της αρχικής της ανάρτησης πως πρόκειται για φάρσα και ότι υπάρχει μικροτσίπ κατοικίδιου κάτω από τη μπλούζα, γεγονός που εξηγεί την ένδειξη αναγνώρισης του κωδικού ID από το μηχάνημα.

[Μετάφραση]

Παιδιά όπως φαίνεται δεν ξέρετε τι πάει να πει αστείο. Προφανώς πρόκειται για μικροτσίπ σκύλου. Να το κοιτάξετε αυτό.

Το να κάνετε like και να σχολιάζετε στο λογαριασμό μου στο tik tok είναι ένα πράγμα, αλλά το να επικοινωνείτε μαζί μου ενώ είμαι στη δουλειά είναι γελοίο. Παιδιά πιστεύετε οτιδήποτε δείτε στο ίντερνετ.

Σε κάθε περίπτωση, όπως έχει αναλυθεί και σε προηγούμενα άρθρα μας τα οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ και εδώ, το συνωμοσιολογικό αφήγημα για την ύπαρξη μικροτσίπ στα εμβόλια για την COVID-19, φαίνεται να προκύπτει από την τεχνολογία βαφής κβαντικών κηλίδων (quantum dot dye). Στην πραγματικότητα, ωστόσο, η τεχνολογία αυτή δεν σχετίζεται με μικροτσίπ ή τα εμβόλια για τον SARS-CoV-2, αλλά με εμφυτεύσιμα νανοσωματίδια που η μόνη τους λειτουργία είναι η αποθήκευση και μετάδοση πληροφοριών μέσω φωτός και η μοναδική πληροφορία που θα μπορούσαν να φέρουν, εάν μελλοντικά τεθούν σε εφαρμογή, θα είναι το ιστορικό εμβολιασμών. [πηγή 1][πηγή 2]

Σε συνέντευξή του στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, ένας από τους βασικούς ερευνητές της τεχνολογίας, ο Kevin McHugh, επιβεβαίωσε τα παραπάνω και δήλωσε ότι δεν υπάρχουν σχέδια εφαρμογής αυτής της τεχνολογίας στα νέα εμβόλια για την COVID-19.

Επίσης, τα συστατικά των εμβολίων για την COVID-19 δεν περιλαμβάνουν κάποια τοξική για τον οργανισμό ουσία ούτε μαγνητικούς κρυστάλλους όπως ισχυρίζονται τα υπό εξέταση δημοσιεύματα. [πηγή 1][πηγή 2][πηγή 3][πηγή 4]

Σε προηγούμενα άρθρα μας έχουμε ασχοληθεί εκτενώς με παρόμοιους συνωμοσιολογικούς ισχυρισμούς που αφορούν τα συστατικά των εμβολίων για την COVID-19 και μπορείτε να τα διαβάσετε ακολουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους.

Συμπέρασμα

Σύμφωνα με τα παραπάνω στοιχεία εξάγεται το συμπέρασμα πως το βίντεο που χρησιμοποιείται από τα υπό εξέταση δημοσιεύματα ως απόδειξη της ύπαρξης μικροτσίπ στα εμβόλια για την COVID-19 δημιουργήθηκε ως φάρσα.