Ποιοι είμαστε
Αρχική Όχι, η δικαιοσύνη και η κυβέρνηση στην Αλμπέρτα του Καναδά ΔΕΝ παραδέχτηκαν ότι ο κορωνοϊός δεν υπάρχειHOAXES ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Όχι, η δικαιοσύνη και η κυβέρνηση στην Αλμπέρτα του Καναδά ΔΕΝ παραδέχτηκαν ότι ο κορωνοϊός δεν υπάρχει

10 Οκτ
2021

@ |

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 3 έτη.

Ισχυρισμός:

Με βάση απόφαση δικαστηρίου, η δικαιοσύνη και η κυβέρνηση της πολιτείας Αλμπέρτα στον Καναδά παραδέχτηκαν ότι ο κορωνοϊός SARS-CoV-2 δεν υπάρχει και δεν έχει απομονωθεί. Γι' αυτό το λόγο, προγραμματίστηκε άρση όλων των περιοριστικών μέτρων για την COVID-19, καθώς αποκαλύφθηκε η απάτη.

Συμπέρασμα:

Το δικαστήριο δεν υπεισήλθε σε τέτοια κρίση και το αίτημα για κλήτευση, που υπέβαλε ο κ. King, προς την Γενική Διευθύντρια Υγείας για να προσκομίσει έγγραφα που δείχνουν την απομόνωση γενετικού υλικού του ιού, απορρίφθηκε για τυπικούς λόγους. Το δικαστήριο δεν ήταν αρμόδιο, η συγκεκριμένη λειτουργός δεν ήταν κάτοχος σχετικού αποδεικτικού υλικού και η κλήτευση κρίθηκε ότι δεν θα προσέφερε ουσιώδη στοιχεία σχετικά με τα θέματα που θα αποφασίζονταν στη δίκη για την παράβαση μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας. Τέλος, η εν λόγω υπόθεση δεν είχε καμία σχέση με τη προσωρινή άρση, ορισμένων μόνον, περιορισμών για την COVID-19 στην Αλμπέρτα.

Σε διάφορες σελίδες ενημέρωσης και ιστολόγια βρίσκουμε τον ισχυρισμό ότι, με βάση απόφαση δικαστηρίου, η δικαιοσύνη και η κυβέρνηση της πολιτείας Αλμπέρτα στον Καναδά παραδέχτηκαν ότι ο κορωνοϊός SARS-CoV-2 δεν υπάρχει και δεν έχει απομονωθεί. Γι’ αυτό το λόγο, προγραμματίστηκε άρση όλων των περιοριστικών μέτρων για την COVID-19, καθώς αποκαλύφθηκε η απάτη. Ωστόσο, ο εν λόγω ισχυρισμός δεν ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα.

Παραδείγματα: greeknewsondemand.com, newsgreece.gr, triklopodia.gr, filoi-esfigmenou.com, cyber54.blogspot.com

Στα υπό εξέταση δημοσιεύματα αναφέρονται τα εξής:

Παραδέχτηκε ότι ο κορωνοϊός ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ σε υπόθεση-βόμβα η Δικαιοσύνη/Κυβέρνηση της Αλμπέρτα του Καναδά!!! Σχεδιάζουν τώρα να καταργήσουν σχεδόν ΟΛΑ τα μέτρα εκεί εξαιτίας αυτού!!!


Σε πρόσφατη εκπομπή του “The Stew Peter’s Show”, ο Αμερικανός δημοσιογράφος Stew Peter φιλοξένησε τον Καναδό πολίτη Patrick King Alberta, ο οποίος ήταν ολόχαρος διότι η Αλμπέρτα του Καναδά έχει άρει όλους τους περιορισμούς για τον covid επειδή οι κυβερνώντες της δεν μπορούν να παράγουν ένα μεμονωμένο δείγμα SARS-CoV-2 για να αποδείξουν ότι ο covid υπάρχει για να δικαιολογήσουν τις εντολές τους. Ο Πάτρικ Κινγκ ανάγκασε την κυβέρνηση να παραδεχτεί ότι ο covid δεν υπάρχει σε μια πρόσφατη δικαστική του υπόθεση!!!

Η υπόθεσις του έχει ως εξής….

Στον κο Πάτρικ Κινγκ επιβλήθηκε πρόστιμο 1200 δολαρίων για παραβίαση της Πράξης Περί Δημόσιας Υγείας της Αλμπέρτα (πατήστε εδώ για το σχετικό έγγραφο) επειδή ήταν σε ομάδα μεγαλύτερη από 10 άτομα στις 5 Δεκεμβρίου 2020 στο Red Deer της Alberta του Καναδά.

Στο δικαστήριο στις 4 Μαΐου 2021 ο Πάτρικ παρείχε τις πληροφορίες που απαιτούνται για να ζητήσει να υποστηρίξει μια καλή υπεράσπιση. Το υλικό που ζήτησε ο Πάτρικ ήταν η απομόνωση του κορονοϊού SARS-CoV-2. Ο Πάτρικ ήθελε να απομονωθεί όχι σε εργαστήριο, ούτε σε τεστ PCR που χειραγωγείται εύκολα διότι πριν από λίγες μέρες, μάθαμε εμείς όλοι από το ίδιο το αμερικανικό CDC ότι αυτά τα τέστ είναι ΟΛΑ…ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ!!!

Ο Πάτρικ έπρεπε να βρεθεί στο δικαστήριο στις 18 Μαΐου 2021. Ως εκπρόσωπος του ίδιου του εαυτού του (δεν είχε δικηγόρο μαζί του!) ο δικαστής αναγκάστηκε να υποστηρίξει τον Πάτρικ και να τον οδηγήσει στη σωστή κατεύθυνση, οπότε ο δικαστής επέτρεψε στον Πάτρικ να καλέσει την Ντίνα Χίνσοου στο δικαστήριο, η οποία είναι η επικεφαλής ιατρός Υγείας για την Αλμπέρτα του Καναδά (είναι η Υπεύθυνος Υγείας αυτής της μεγάλης επαρχίας του Καναδά).

Η υπεράσπιση του Πάτρικ ήταν ότι χρειαζόταν αποδείξεις για την απομόνωση του κορονοϊού από τη κα. Ντίνα Χίνσοου (Dinah Hinshaw), η οποία θα της έδινε την επιστημονική βάση για να υποστηρίξει την πράξη δημόσιας υγείας της Αλμπέρτα μαζί με όλα τα περιοριστικά μέτρα. Η κυρία Ντίνα ωστόσο αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι ο κορονοϊός δεν απομονώθηκε ΠΟΤΕ και ότι δεν έχουν αποδείξεις για την ύπαρξή του !!!

Και επειδή ΚΑΝΕΙΣ αξιουματούχος μπορούσε να τα βάλει με τον κο Κίνγκ στα δικαστήρια του Καναδά, λόγω του ότι τα έκανε….μαντάρα η κα…ΝΤΙΝΑ σχετική με τον χειρισμό αυτής υποθέσεως, (διότι δεν μπορούσε παρά να παραδεχτεί ότι κορωνοϊός ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ) του άλλαξαν μετά κατήγορο συντάσσοντας εκ νέου τα δικαστικά έγγραφα και βάζοντας αυτή τη φορά πάνω σε αυτά, όχι κανένα μεγάλο εισαγγελέα, αλλά το όνομα της…ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΣΑΝ ΥΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΒΕΡΙΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΕ!!!Δείτε τώρα το εξής απόσπασμα του σχετικού εγγράφου που προσκόμισε στο Δικαστήριο για αυτό το θέμα η κα Ντίνα όπου λέγει τα εξής…

Η CMOH (Chief Public Health Officer of Canada, Υπεύθυνος Υγείας) δεν έχει κανένα αποδεικτικό υλικό…

Τι ισχύει

Ένας Καναδός πολίτης, ονόματι Patrick King, τιμωρήθηκε τον Δεκέμβριο του 2020 με πρόστιμο για την παραβίαση μέτρων για τη δημόσια υγεία. Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην εκπομπή “The Stew Peter’s Show“, για την εν λόγω ποινή που του επιβλήθηκε, προσέφυγε στα δικαστήρια. Στο πλαίσιο αυτό, ζήτησε από το δικαστήριο να γίνει δεκτό αίτημά του για “κλήτευση” προς την Dr. Deena Hinshaw, Γενική Διευθύντρια Υγείας της Αλμπέρτα (επαρχία στον Καναδά). Σύμφωνα με το τοπικό δίκαιο, η κλήτευση (subpoena) είναι θεσμός με τον οποίο κάποιος μπορεί να ζητήσει από τη δικαστική αρχή να διατάξει, μεταξύ άλλων, κάποιο πρόσωπο να προσκομίσει έγγραφα (κάτι ανάλογο με την κλήση μάρτυρα). [πηγή 1][πηγή 2][πηγή 3][πηγή 4]

Στην κλήτευση ο κ. King ζητούσε από την Dr. Hinshaw να προσκομίσει όλα τα χαρτιά που περιγράφουν την απομόνωση του ιού SARS-CoV-2 με δείγμα από ανθρώπινο βιολογικό υλικό που να έχει ληφθεί από ασθενή.

Το αίτημά του για κλήτευση, ωστόσο, τον Ιούλιο του 2021 απορρίφθηκε από το δικαστήριο που το εξέτασε. Στον δικανικό συλλογισμό, που μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο εδώ, αναφέρθηκε αφενός ότι το συγκεκριμένο δικαστήριο ήταν αναρμόδιο, οπότε η αίτηση κλήτευσης ήταν “τεχνικά ελλιπής”, αφετέρου ότι η Γενική Διευθύντρια Υγείας της Αλμπέρτα “δεν διαθέτει ουσιώδη αποδεικτικά στοιχεία“, δηλαδή στοιχεία που να αφορούν την συγκεκριμένη εκδικαζόμενη υπόθεση σχετικά με το πρόστιμο που επιβλήθηκε. Ομοίως, ο κ. King δεν παρουσίασε κανένα στοιχείο που να δείχνει ότι οι γραπτές αποδείξεις που ζητούσε θα είναι ουσιώδεις ώστε να ληφθούν υπόψη στην υπόθεση που εκδικάζεται, η οποία αφορούσε το πρόστιμο που του επιβλήθηκε. Ενώ το θέμα της δίκης είναι η εφαρμογή του νόμου, εάν δηλαδή το πρόστιμο επιβλήθηκε νόμιμα στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο κ. Κινγκ δεν ζητούσε στοιχεία για την πράξη επιβολής προστίμου αλλά αναφέρθηκε σε εξηγήσεις για τη βούληση του νομοθέτη και τη λογική της νομοθεσίας, ζήτημα άσχετο με την κρινόμενη υπόθεση, σύμφωνα με το δικαστήριο.

Ο Brett Boyden, σύμβουλος επικοινωνίας στο γραφείο του Υπουργού Υγείας της Αλμπέρτα, δήλωσε στο Reuters μέσω email ότι η δικαστική απόφαση σχετικά με την κλήτευση ήταν “προκαταρκτικό τεχνικό ζήτημα“. Στη δήλωσή του σημείωσε πως υποστηρίχθηκε ότι η Hinshaw δεν διέθετε ουσιώδη στοιχεία σχετικά με τα θέματα που θα αποφασίζονταν στη δίκη. “Το Δικαστήριο αποφάσισε να ακυρώσει την κλήτευση”, συμπλήρωσε.

Από τα παραπάνω σαφώς προκύπτει πως ουδέποτε στην υπόθεση έγινε παραδοχή, εκ μέρους του δικαστηρίου ή εκ μέρους της κυβερνητικής αξιωματούχου, ότι ο κορωνοϊός δεν υπάρχει ή ότι είναι αδύνατον να αποδειχθεί η ύπαρξη του SARS-CoV-2.

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να σημειωθεί για ακόμη μία φορά πως η νόσος COVID-19 και ο ιός SARS-CoV-2 που την προκαλεί είναι πραγματικότητα. Το γονιδίωμα του SARS-CoV-2 έχει απομονωθεί και εξεταστεί από ειδικούς ερευνητές από τα αρχικά στάδια της πανδημίας, ακόμη και στον Καναδά.

Επιπρόσθετα, δεν υπάρχει καμία αιτιώδης σχέση μεταξύ της δικαστικής κρίσης στην υπόθεση του κ. King και της χαλάρωσης, ή δήθεν “κατάργησης”, μέτρων για την COVID-19 στην επαρχία της Αλμπέρτα. Στα τέλη Ιουλίου 2021 πράγματι καταργήθηκαν ορισμένα από τα μέτρα, ωστόσο δεν καταργήθηκαν όλα ενώ έκτοτε έχουν επανέλθει κατά καιρούς αυστηρότερες ρυθμίσεις. [πηγή 1][πηγή 2][πηγή 3][πηγή 4][πηγή 5]

Το γραφείο τύπου του Υπουργού Υγείας της Αλμπέρτα τόνισε τα εξής στην παραπάνω δήλωση στο Reuters:

Είναι ψευδής ο ισχυρισμός ότι υπάρχει οποιαδήποτε σχέση μεταξύ της απόφασης για την κλήτευση και της άρσης των μέτρων δημόσιας υγείας. Ο κ. Κινγκ τελικά κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα στη δίκη και καταδικάστηκε να πληρώσει πρόστιμο.

Σε ορισμένα από τα εξεταζόμενα άρθρα γίνεται, επιπλέον, παραπομπή σε παλαιότερο ισχυρισμό σύμφωνα με τον οποίο, σε έγγραφο του αμερικανικού οργανισμού CDC είχε αποδειχθεί ότι ο κορωνοϊός δεν υπάρχει. Ωστόσο πρόκειται για ψευδή ισχυρισμό, τον οποίο έχουμε καταρρίψει σε παλαιότερο άρθρο μας το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Συμπέρασμα

Με βάση όλα τα διαθέσιμα στοιχεία, ο ισχυρισμός ότι στη δικαστική υπόθεση του Patrick King υπήρξε παραδοχή εκ μέρους της δικαιοσύνης ή της κυβέρνησης της Αλμπέρτα στον Καναδά ότι δεν υπάρχει ο κορωνοϊός SARS-CoV-2 είναι ψευδής.

Το δικαστήριο δεν υπεισήλθε σε τέτοια κρίση και το αίτημα για κλήτευση, που υπέβαλε ο κ. King, προς την Γενική Διευθύντρια Υγείας για να προσκομίσει έγγραφα που δείχνουν την απομόνωση γενετικού υλικού του ιού, απορρίφθηκε για τυπικούς λόγους. Το δικαστήριο δεν ήταν αρμόδιο, η συγκεκριμένη λειτουργός δεν ήταν κάτοχος σχετικού αποδεικτικού υλικού και η κλήτευση κρίθηκε ότι δεν θα προσέφερε ουσιώδη στοιχεία σχετικά με τα θέματα που θα αποφασίζονταν στη δίκη για την παράβαση μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Τέλος, η εν λόγω υπόθεση δεν είχε καμία σχέση με τη προσωρινή άρση, ορισμένων μόνον, περιορισμών για την COVID-19 στην Αλμπέρτα.