Ποιοι είμαστε
Αρχική Όχι, ο Βλάντιμιρ Πούτιν δεν απαγόρεψε την είσοδο των Rothschild στην ΡωσίαΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ

Όχι, ο Βλάντιμιρ Πούτιν δεν απαγόρεψε την είσοδο των Rothschild στην Ρωσία

5 Μαρ
2022

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 2 έτη.

Ισχυρισμός:

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν είχε απαγορέψει την είσοδο της οικογένειας Rothschild και των επιχειρήσεων τους στη Ρωσία.

Συμπέρασμα:

Το παράρτημα του Ιδρύματος Rothschild στη Μόσχα είναι ενεργό μέχρι σήμερα και δεν υπάρχει καμία αναφορά για υποχρεωτική ή ηθελημένη αποχώρηση του από τη Ρωσία.

Σε ιστολόγια και μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορεί ο ισχυρισμός ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν είχε απαγορέψει την είσοδο της οικογένειας Rothschild και των επιχειρήσεων τους στη Ρωσία. Ωστόσο ο εν λόγω ισχυρισμός είναι ψευδής.

Παραδείγματα: makeleio.gr, theworldnews.net, twnews.nl

Στα εξεταζόμενα δημοσιεύματα διαβάζουμε τα εξής:

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν απαγόρευσε στους Ρότσιλντ και τήν οικογένεια του να πατήσουν το ρωσικό έδαφος. Ξεκαθαρίζει τις παραστρατιωτικές οργανώσεις που επί 8 χρόνια δολοφονούν πατριώτες σε όλη την Ουκρανία όπως στην Ελλάδα με κέντρο τον Βάλτο.

Αφού ο Ρώσος πρόεδρος εξόφλησε το χρέος της χώρας του προς τους Ρότσιλντ, ο Πούτιν δεν δίστασε να ενημερώσει τους συμβούλους για τη σημασία των πράξεών του: «Τους άρπαξε από το λαιμό και τους πέταξε έξω από την πίσω πόρτα της Ρωσίας».

Είναι σαφές ότι ο Πούτιν ήταν δυσαρεστημένος με το μυστικό σχέδιο ατζέντας της ελίτ να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας. Η πράξη του να χτυπά τις γροθιές του στο τραπέζι και η υπόσχεσή του να καταστρέψει τη νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων φαίνεται να δείχνουν ξεκάθαρη απόδειξη της ασφάλειας του Πούτιν.

Σύμφωνα με πηγή του Κρεμλίνου, ο Ρώσος πρόεδρος ήδη μάχεται για τη χώρα του εναντίον των Ρότσιλντ. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν λέει: «Δεν κατέχουν τον κόσμο και δεν έχουν λευκή κάρτα για να κάνουν αυτό που θέλουν. Αν δεν τους αμφισβητήσουμε, θα υπάρξει άλλο πρόβλημα. Δεν θα τους φοβηθούμε».

Πηγές λένε ότι οι τραπεζικές δραστηριότητες των Rothschild έχουν βλάψει τη ρωσική οικονομία. Με αυτόν τον τρόπο, η συνέχιση σε αυτό το μονοπάτι θα οδηγήσει μόνο σε περισσότερες μάχες μεταξύ των κατοίκων της.

Για τον Ρώσο πρόεδρο, ο κύριος στόχος ήταν να αποφευχθούν οι συγκρούσεις μεταξύ κρατών όπως θα ήθελαν οι Ρότσιλντ.

Προσπαθούν οι Ρότσιλντ να ξεκινήσουν έναν νέο παγκόσμιο πόλεμο; Πρέπει να προετοιμαστούμε για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο;

Παρά τις προσπάθειες του Πούτιν να το τερματίσει, η Νέα Παγκόσμια Τάξη συνεχίζει να επεκτείνεται, όχι μόνο στη Ρωσία αλλά σε όλο τον κόσμο. Χάρη στον Βλαντιμίρ Πούτιν, η Ρωσία είναι πλέον ασφαλής.

Η παγκόσμια κυριαρχία δεν είναι πλέον πρόβλημα. Η απαγόρευση των σχεδίων των Ρότσιλντ, όπως πρότεινε ο Πούτιν, τερμάτισε την επιρροή τους και την επέκταση της εξουσίας τους στη Ρωσία. Ενώ αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες απειλές αυτή τη στιγμή, οι Ρότσιλντ φεύγουν τώρα φοβούμενοι τον Πρόεδρο. Προσπαθεί να πάει ενάντια στο σχέδιο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης να ενωθεί και να δημιουργήσει έναν κόσμο υπό την ηγεσία των κυβερνήσεων.

Τι ισχύει

Ο ισχυρισμός περί απαγόρευσης εισόδου σε μέλη της οικογένειας Rothschild και της εδραίωσης επιχειρηματικής βάσης εντός της Ρωσίας κυκλοφορεί τουλάχιστον από το 2020. Η πηγή του εν λόγω ισχυρισμού το 2020 ήταν σχετικό άρθρο στη σελίδα YourNewsWire η οποία έχει εκτενές ιστορικό αναπαραγωγής ανυπόστατων θεωριών συνωμοσίας. Ο ίδιος ισχυρισμός είχε κυκλοφορήσει και το 2016 από τη σελίδα CSGlobe η οποία έχει αντίστοιχο ιστορικό αναπαραγωγής θεωριών συνομωσίας.

Ωστόσο, όπως φαίνεται από τη σελίδα rothschildandco.com, το παράρτημα του ιδρύματος Rothschild στη Ρωσία βρίσκεται ακόμα στη Μόσχα.

Την ίδια πληροφορία βρίσκουμε και στο λογαριασμό του ιδρύματος στο LinkedIn. Στη σελίδα rothschildandco.com υπάρχει ένα ξεχωριστό τμήμα στο οποίο αναφέρεται πως το Ίδρυμα έχει δεκαετή παρουσία και εμπειρία στη Ρώσικη αγορά.

Σε κανένα σημείο της σελίδας ή σε άλλο επίσημο υλικό του οργανισμού δεν γίνεται οποιαδήποτε αναφορά σε εκδίωξη ή οικιοθελή αποχώρηση του από τη Ρωσία. Τον ίδιο ισχυρισμό, ο οποίος κυκλοφόρησε πρόσφατα και σε λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης εκτός Ελλάδας, κατέρριψε και ο πιστοποιημένος οργανισμός ελέγχου γεγονότων USA Today.

Συμπέρασμα

Με βάση όλα τα διαθέσιμα στοιχεία, ο ισχυρισμός ότι ο Βλάντιμιρ Πούτιν έδιωξε την οικογένεια Rothschild και τις επιχειρήσεις που σχετίζονταν με αυτή δεν ευσταθεί. Το παράρτημα του Ιδρύματος Rothschild στη Μόσχα είναι ενεργό μέχρι σήμερα και δεν υπάρχει καμία αναφορά για υποχρεωτική ή ηθελημένη αποχώρηση του από τη Ρωσία.

Είναι πτυχιούχος χημείας (B.Sc.) απο το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ). Αυτή τη στιγμή παρακολουθεί το αγγλόφωνο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών με τίτλο “Μaster of Arts in Digital Media, Communication and Journalism” στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.