Καταρρίπτεται-ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!ΕΚΤΑΚΤΟ!ΑΜΦΙΠΟΛΗ!ΔΕΙΤΕ!900 Τ.Μ.ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΤΑΦΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ!ΟΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΘΕΟΣ!

0

Ας δούμε τι λέει και αυτό το άρθρο το οποίο είναι για να γελάς…

Χωρίς τίτλο


Ότι δεν κατάφεραν 100 έτη αρχαιολογικής σκαπάνης κι έρευνας στον Τύμβο Καστά, κατάφεραν οι καταρρακτώδεις βροχές των τελευταίων 10 ημερών. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί μεγαλειώδης και υπερπολυτελής ταφική κατασκευή η οποία, σύμφωνα με τις πρώτες – όσο το δυνατόν – επιβεβαιωμένες πληροφορίες, δείχνει ταφικό μνημείο τουλάχιστον 900(!) τετραγωνικών μέτρων και μάλιστα πολυεπίπεδο, περίπτωση πρωτοφανής στον ελλαδικό χώρο!

Τούτο συνέβη σε συνδυασμό φυσικά με την αφαίρεση μεγάλου μέρους του λόφου για λόγους στατικής βιωσιμότητας του ήδη ανασκαφέντος τμήματος του λόγου, με συνέπεια, ένα μεγάλο μέρος του βορειοανατολικού τμήματος, να υποστεί σοβαρή καθίζηση.To σημείο που έγινε η μεγάλη κατάρρευση βρίσκεται εκεί που δείχνει το βέλος.

Χωρίς τίτλο

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, παρότι η είσοδος εντός του περιφραγμένου χώρου έχει αυστηρώς απαγορευθεί, κατάλληλα εξοπλισμένος φωτογράφος του National Geographic, με ισχυρό τηλεφακό, κατάφερε να διακρίνει έναν μαρμάρινο τοίχο να έχει καταρρεύσει από την καθίζηση και εντός του τεράστιου ταφικού μνημείου διακρίνεται μέγα πλήθος κτερισμάτων!

Όπως ενημερωθήκαμε, ιδιαίτερα ισχυρή αστυνομική δύναμη, άνω των 100 ειδικών φρουρών βρίσκεται ήδη επιτόπου και περιφρουρεί τον χώρο, ενώ η πρόσβαση είναι αδύνατη.

Πρόβλημα αντιμετώπισε ακόμη και η αρχαιολόγος κ. Περιστέρη, η οποία λόγω του εκτάκτου γεγονότος, μετέβη εσπευσμένα στον χώρο, χωρίς τον χαρακτηριστικό της μπερέ και δεν έγινε αντιληπτή από την αστυνομική φρουρά, η οποία αρχικά της αρνήθηκε την πρόσβαση.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται ήδη καθ΄οδόν για το μνημείο με ελικόπτερο, ενώ οδηγίες δίνει ο εκπρόσωπος Τύπου της Κυβέρνησης κ. Σακελλαρίδης ο οποίος ήδη έχει καλέσει για άτυπη ενημέρωση τους ρεπόρτερ του ξένου Τύπου.

Χωρίς τίτλο ο

Το είδαμε ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ,νομίζω φτάνει…


Τα ιστολόγια και πάλι επιδίδονται στην προσφιλή τους μέθοδο της αντιγραφής δίχως να εξηγούν πως πρόκειται για μια πρωταπριλιάτικη φάρσα και κρύβοντας την πραγματική πηγή του άρθρου.

Αρχική πηγή του άρθρου είναι η ιστοσελίδα ΚΟΜΙΣΤΕΣ που λόγο της ημέρας (1 Απριλίου) δημοσίευσαν αυτό το άρθρο,στο τέλος του άρθρου εύχονται και καλή πρωταπριλιά στους αναγνώστες.

Χωρίς τίτλο

Δείτε το στο παρακάτω σύνδεσμο..

http://www.komistes.gr/%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%8E%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%AC/

Γιώργος Ζ.