Καταρρίπτεται – Πλοίο που χάθηκε πριν 90 χρόνια εμφανίζεται στο Τρίγωνο των Βερμούδων – Φωτογραφίες

0

Τρίγωνο των Βερμούδων και ένα εξαφανισμένο πλοίο και οι απανταχού συνωμοσιολόγοι σε οργασμό, ας δούμε το άρθρο.

Χωρίς τίτλο


Η κουβανική ακτοφυλακή ανακοίνωσε στις 18/5/15, ότι είχαν εντοπίσει ένα μη επανδρωμένο σκάφος να πλέει προς την Αβάνα….

….Θεωρείτε ότι το πλοίο είναι το SS Cotopaxi, ένα ατμόπλοιο που εξαφανίστηκε το Δεκέμβριο του 1925 και έκτοτε έχει συνδεθεί με το μύθο του Τρίγωνου των Βερμούδων.

Οι κουβανικές αρχές εντόπισαν το πλοίο για πρώτη φορά στις 16 Μαΐου, κοντά σε μια απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή, δυτικά της Αβάνας. Έκαναν πολλές ανεπιτυχείς προσπάθειες να επικοινωνήσουν με το πλήρωμα και αφού κινητοποίησαν τρία σκάφη περιπολίας έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι το πλοίο ήταν στην πραγματικότητα ένα ατμόπλοιο σχεδόν 100 ετών που προσδιορίζεται ως το Cotopaxi.

Δεν υπήρχε κανείς στο πλοίο και το πλοίο φαίνεται να έχουν εγκαταλειφθεί εδώ και δεκαετίες, γεγονός που υποδηλώνει ότι αυτό θα μπορούσε πραγματικά το πλοίο που εξαφανίστηκε το 1925.

Μετά από μια εξαντλητική αναζήτηση του πλοίου βρέθηκε το ημερολόγιο του καπετάνιου, όπου εκεί αποδείχθηκαν οι υποψίες τους σωστές, όμως δεν έφερε καμία ένδειξη σχετικά με το τι συνέβη στο πλοίο κατά τη διάρκεια των τελευταίων 90 χρόνων.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ

Στις 29 Νοέμβρη του 1925, το SS Cotopaxi αναχώρησε από το Τσάρλεστον, της Νότιας Καρολίνα και κατευθύνθηκε προς την Αβάνα, Κούβα. Το πλοίο είχε πλήρωμα 32 ανδρών, υπό τις διαταγές του καπετάνιου WJ Meyer και μετέφερε φορτίο 2.340 τόνους άνθρακα.
Δύο μέρες αργότερα αναφέρθηκε ότι το πλοίο και το πλήρωμα αγνοούνται.

Το είδαμε στο paradrasi.gr


 

Το SS Cotopaxi ήταν ένα ατμόπλοιο και όντως είχε εξαφανιστεί το 1925, συγκεκριμένα εξέπεμψε σήμα κινδύνου στις 1 Δεκεμβρίου του 1925 καθώς είχε πάρει κλίση μπάζοντας νερά και ήταν έτοιμο να βυθιστεί.

Το 1977 στη ταινία επιστημονικής φαντασίας Στενές Επαφές Τρίτου Τύπου του μετρ του είδους Steven Spielberg υποτίθεται ότι το  SS Cotopaxi  βρέθηκε στην έρημο Γκόμπι καθώς μεταφέρθηκε εκεί από κάποια εξωγήινη δύναμη.

https://en.wikipedia.org/wiki/SS_Cotopaxi

Όμως η ιστορία με την επανεμφάνιση του SS Cotopaxi είναι τελείως φανταστική, η ιστορία μας έρχεται ακόμα μια φορά από τη σατιρική ιστοσελίδα World News Daily Report η οποία προφανώς αποφάσισε να τρολάρει τους συνωμοσιολόγους εραστές του εξωπραγματικού.

Δείτε το από τις 18 Μαΐου 2015.

http://worldnewsdailyreport.com/bermuda-triangle-ship-reappears-90-years-after-going-missing/

http://www.snopes.com/media/notnews/cotopaxi.asp

Η ίδια η World News Daily Report εξηγεί πως οι ιστορίες της είναι φανταστικές.

WNDR assumes however all responsibility for the satirical nature of its articles and for the fictional nature of their content. All characters appearing in the articles in this website – even those based on real people –  are entirely fictional and any resemblance between them and any persons, living, dead, or undead is purely a miracle.

http://worldnewsdailyreport.com/disclaimer/

http://realorsatire.com/worldnewsdailyreport-com/

Δείτε ακόμα μερικά σατιρικά άρθρα από την World News Daily Report τα οποία παρουσιάστηκαν και αυτά σαν πραγματικές ειδήσεις.

Γεγονός ο πρώτος θάνατος ανθρώπου από γενετικά μεταλλαγμένη τροφή

Γιόκο Ονο: Είχα μια ερωτική σχέση με την Χίλαρι Κλίντον το ’70

Μεταμόσχευση καρδιάς για 6η φορά για τον 99χρονο Ντέιβιντ Ροκφέλερ

Πρώην πράκτορας της CIA ομολόγησε λίγο πριν πεθάνει, ότι δολοφόνησε την Μέριλιν Μονρόε

Τον βρήκαν ζωντανό μετά από 17 χρόνια επιβίωσης σε συντρίμμια λόγω σεισμού!