Καταρρίπτεται – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Τον βρήκαν ζωντανό μετά από 17 χρόνια επιβίωσης σε συντρίμμια λόγω σεισμού!!!

4

Πραγματικά απίστευτο. Κατάφερε να επιβιώσει εγκλωβισμένος μέσα σε ορυχείο 17 ολόκληρα χρόνια; Αυτά μόνο σε ταινίες φαντασίας συμβαίνουν. Ας το δούμε αναλυτικά. 

19102


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Τον βρήκαν ζωντανό μετά από 17 χρόνια επιβίωσης σε συντρίμμια λόγω σεισμού!!!

Στον σεισμό 7,8 ριχτερ που έγινε το το 1997 κατέρρευσε το τμήμα που βρισκόταν ο άτυχος ανθρακωρύχος !

Μαζί του θάφτηκαν και τα 78 θύματα εργάτες του ανθρακωρυχείου .!

Ο άτυχος ανθρακωρύχος κατάφερε να επιζήσει επειδή ένας αεραγωγός είχε ακόμα επαφή με την επιφάνεια .

Για τροφή χρησιμοποίησε όλο το απόθεμα ρυζιού και νερού που υπήρχε ακριβώς για την περίπτωση ατυχήματος άλλα και τρώγοντας ποντίκια και βρύα τα οποία ήταν και η μόνη πηγή βιταμινών για τα 17 χρόνια εγκλωβισμού του

Σε όλη την διάρκεια της περιπέτειας του ο Κινέζος ανθρακωρύχος παρά την σωματική του καταπόνηση άλλα και το τεράστιο ψυχολογικό στρες κατάφερε να κάνει σωστή ταφή και στα 78 νεκρά μέλη του ανθρακωρυχείου !!

Φανερά εξασθενημένος σωματικά άλλα και Ψυχικό ο Mr. Cheung μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Καταφέρνοντας να έχει βάλει υποψηφιότητα για ένα ρεκόρ γήινες μιας και η μεγαλύτερη περίοδος επιβίωσης κάτω από τέτοιες συνθήκες ηταν 142 μέρες από τον Άγγλο Geoff Smith ..

19101
ΠΗΓΗ


 

Η ιστορία είναι φανταστική. Το περιστατικό αυτό δεν συνέβη ποτέ. Η ιστοσελίδα World News Daily Report στις 8 Μαΐου 2014, δημοσίευσε ένα άρθρο που ισχυριζόταν πως ένας Κινέζος ανθρακωρύχος είχε βρεθεί ζωντανός σε ένα εγκαταλελειμμένο ορυχείο που είχε παγιδευτεί, μετά από 17 χρόνια.

Όσο απίστευτο και να ακούγεται, αυτό το άρθρο κοινοποιήθηκε από χρήστες των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twitter, κτλ) στην αρχή και μετά αναπαράχθηκε από blogs και ιστοσελίδες. Η φανταστική ιστορία, μεταφράστηκε στα ελληνικά και άρχισαν οι αναπαραγωγές στην ελληνική μπλογκόσφαιρα.

Η ιστοσελίδα World News Daily Report είναι μια σατιρική ιστοσελίδα και όλα τα άρθρα της προϊόν φαντασίας. Κάτι σαν το δικό μας, το κουλούρι. Τίποτα δεν είναι αλήθεια στην ιστοσελίδα World News Daily Report και το αναφέρει στο disclaimer

Η φωτογραφία που χρησιμοποιήθηκε στο σατιρικό άρθρο της World News Daily Report, πάρθηκε από την παρακάτω είδηση – άρθρο που αναφέρεται στο μνημόσυνο που πραγματοποιήθηκε σε ένα πάρκο στο Τόκιο για του 6.830 Κινέζους που μεταφέρθηκαν στην Ιαπωνία για καταναγκαστική εργασία στη διάρκεια του Β’ παγκοσμίου πολέμου και έχασαν τη ζωή τους από ασθένειες, υπερκόπωση, υποσιτισμό και κακοποίηση.

19103
ΠΗΓΗ

Η ιστοσελίδα World News Daily Report είναι υπεύθυνη για αρκετές ψεύτικες ειδήσεις που μεταφράστηκαν και αναπαράχθηκαν από γνωστές ή μη ελληνικές ιστοσελίδες και bloggs. Μερικές από αυτές, είναι:

Γεγονός ο πρώτος θάνατος ανθρώπου από γενετικά μεταλλαγμένη τροφή

Μωρό γεννήθηκε 18 κιλά και είναι μόλις τριών ημερών

ΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ! Το Ινστιτούτο Smithsonian παραδέχεται ότι κατέστρεψε χιλιάδες σκελετούς γιγαντιαίων ανθρώπων στις αρχές του 1900

Γάμος γυναίκας με άλογο στη Δανία.

Βρήκαν λείψανα του αιγυπτιακού στρατού από την ‘Εξοδο του Μωυσή

Βρέθηκε ο Δούρειος Ίππος

Γερμανοί επιστήμονες λένε ότι υπάρχει ζωή μετά το θάνατο.

Ινδός, 179 ετών

Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε