Ο Ντ. Τραμπ «διαολόστειλε» τον Τζόρτζ Σόρος;

0

Είναι αλήθεια πως πριν λίγες ημέρες στο Νταβός, ο Ντόναλντ Τραμπ έστειλε τον Τζόρτζ Σόρος στον… αγύριστο;

ΨΕΥΔΕΣ

Στο pentapostagma.gr, olympia.gr,differnews.gr, ellaniapyli.blogspot.grlogiastarata.grmakpress.blogspot.gr κτλ, διαβάζουμε:

Είναι αλήθεια;

Σε κάποια από τα δημοσιεύματα, όπως αυτό του makpress.blogspot.gr, διαβάζουμε πως πηγή της είδησης είναι η ιστοσελίδα yournewswire.com.

Το Your News Wire είναι πασίγνωστη ιστοσελίδα κατασκευής φανταστικών και συνωμοσιολογικών ειδήσεων. Δημιουργήθηκε από τον Adl-Tabatabai, ένα πρώην webmaster στο Davidicke.com που τώρα είναι σε διαμάχη με τον David icke (από τους μεγαλύτερους επαγγελματίες συνωμοσιολόγους που δημιούργησε την θεωρία που λέει ότι την ανθρωπότητα την κυβερνά μια υβριδική φυλή εξωγήινων ερπετοειδών από τον αστερισμό του Δράκοντα, που μεταμφιέζονται σε ανθρώπους).

Ουδείς πέρα του Your News Wire κατέγραψε τη συγκεκριμένη φράση της Kirstjen Nielsen «Γιατί μόλις είπε στον Τζορτζ Σόρος να πάει… στο διάολο!», ούτε έχει καταγραφεί κάτι σχετικό από το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Πολλές φορές άρθρα του Your News Wire, αναπαράγονται από άλλες αναξιόπιστες ιστοσελίδες και κατόπιν φτάνουν στην Ελλάδα και πολλά από αυτά έχουν καταρριφθεί από τα Ελληνικά Hoaxes:

Σκότωσαν τον τραπεζίτη που αποκάλυψε τις θυσίες παιδιών των Illuminati

Κορυφαίος επιστήμονας ομολόγησε στο CBS ότι το HAARP είναι υπεύθυνο για την Ιρμα

John Hopkins: «Εγώ σκότωσα την Νταϊάνα»

Βασίλισσα Ελισάβετ: «Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα ξεκινήσει μέσα στο 2017″

Ο Πρόεδρος Πούτιν θα παρουσιάσει στις 11 Σεπ 2016, δορυφορικό υλικό που αποδεικνύει ότι οι επιθέσεις της 11ης Σεπ. έγιναν από τις μυστικές υπηρεσίες της Αμερικής, κατά των δικών τους πολιτών.

Η βασίλισσα Ελισάβετ υποσχέθηκε «Θα πάρουμε πίσω την Αμερική αν εκλεγεί ο Τράμπ»

Ο Πάπας λέει ΗΠΑ η δημοκρατία στις ΗΠΑ είναι νεκρή και ο Ομπάμα είναι δικτάτορας.

Ο Πούτιν εξαπολείει αρουραίους σάιμποργκ στον πέλεμο κατά του isis

Ο Πούτιν έχει αποδείξεις πως η πριγκίπισσα Νταϊάνα σκοτώθηκε από την βρετανική βασιλική οικογένεια. 

Ο Στάνλεϊ Κούμπρικ σκηνοθέτησε την απάτη της προσελήνωσης

Από τα ανωτέρω καταλαβαίνουμε πως η είδηση πως ο Ντόναλντ Τραμπ έστειλε τον Τζόρτζ Σόρος στον αγύριστο, δεν ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα και καταρρίπτεται.