Ποιοι είμαστε
Αρχική Το Gay Pride Athens ΔΕΝ είναι μέρος του σχεδίου «Πανθρησκεία» της ΝΤΠΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ

Το Gay Pride Athens ΔΕΝ είναι μέρος του σχεδίου «Πανθρησκεία» της ΝΤΠ

14 Ιου
2019

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 5 έτη.

Είναι αλήθεια πως η “παρέλαση ομοφυλοφίλων” στην Αθήνα είναι μέρος του σχεδίου για την προώθηση της πανθρησκείας που θέλει να επιβάλει η “Νέα Τάξη Πραγμάτων”;

Το είδαμε στα pentapostagma.gr, katanixi.gr, national-pride.org, ellinilatris.blogspot.com, thesecretrealtruth.blogspot.com, newsnowgr.com, όπου διαβάζουμε τα εξής:

Είναι το Gay Pride σχέδιο της ΝΤΠ για την πανθρησκεία;

Με μία προσεκτική ανάγνωση του άρθρου διαπιστώνουμε πως ο τίτλος του δεν έχει σχέση με το περιεχόμενο. Σε κανένα σημείο του άρθρου δεν δίνεται η παραμικρή απόδειξη, ή έστω ένδειξη πως “η παρέλαση των ομοφυλοφίλων είναι μέρος του σχεδίου πανθρησκεία”.

Το άρθρο παραθέτει ισχυρισμούς της αυτοαποκαλούμενης “ερευνητικής δημοσιογράφου” Cristina Martín Jiménez, η οποία στο σχετικό βίντεο αναρωτιέται ποια θρησκεία θέλει να επιβάλει η Λέσχη Μπιλντερμπεργκ. Ωστόσο δεν μιλάει πουθενά για “παρελάσεις ομοφυλοφίλων”, ενώ η σχετική της αρθρογραφία πάνω στην Λέσχη Μπιλντερμπεργκ, φτάνει σε επίπεδα συνωμοσιολογίας, αφού υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, πως επιχειρεί να ελέγξει την σκέψη των ανθρώπων σε συνεργασία με το Χόλιγουντ.

Είναι γνωστή επίσης για τις αντισημιτικές της τοποθετήσεις μέσα από βιβλία της. Σε κάθε περίπτωση, η συνωμοσιολογική κοσμοθεωρία της περιστρέφεται γύρω από την Λέσχη Μπιλντερμπεργκ που, σύμφωνα με τα λεγόμενα της, αποσκοπεί στην επιβολή μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης και πανθρησκείας. Οι ισχυρισμοί της, δεν συνοδεύονται από ανάλογες αποδείξεις.

Στο άρθρο παρατίθεται επίσης βίντεο του Μητροπολίτη Μόρφου Νεοφύτου, στο οποίο επίσης δεν αναφέρεται κάποια “σύνδεση” μεταξύ Gay Pride και πανθρησκείας. Ο Μητροπολίτης μιλάει περί “αφύσικων νομοσχεδίων σε Ελλάδα και Κύπρο” και επικαλείται την “Γερόντισσα της Αττικής”, η οποία ισχυρίστηκε πως θα φέρουν “θεομηνίες”. Το πρόβλημα ωστόσο με την Γερόντισσα είναι πως η ύπαρξή της δεν επιβεβαιώνεται (δεν έχει εμφανιστεί δημόσια), ενώ οι “προφητείες” της δεν έχουν επιβεβαιωθεί ποτέ στο παρελθόν. Δείτε σχετικό μας άρθρο εδώ.

Από τα ανωτέρω προκύπτει πως δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να υποστηρίζει τον ισχυρισμό πως “η ‘παρέλαση ομοφυλοφίλων’ στην Αθήνα είναι μέρους του σχεδίου για την προώθηση της πανθρησκείας”.

Fact-check for the sake of Democracy