Ποιοι είμαστε
Αρχική H COVID-19 δεν προκαλείται από βακτήριο και δεν βρέθηκε θεραπεία της από Ιταλούς ή Γερμανούς γιατρούςΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ

H COVID-19 δεν προκαλείται από βακτήριο και δεν βρέθηκε θεραπεία της από Ιταλούς ή Γερμανούς γιατρούς

28 Μαΐ
2020

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 4 έτη.

Ισχυρισμός:

Η ασθένεια COVID-19 είναι στη πραγματικότητα αποτέλεσμα φλεγμονής που προκαλεί βακτήριο και συνεπώς μπορεί να θεραπευτεί με χρήση αντιβιοτικών.

Συμπέρασμα:

Η ιταλική μελέτη στην οποία πάτησαν τα υπό εξέταση δημοσιεύματα δεν ανέφερε σε κανένα σημείο πως η COVID-19 προκαλείται από βακτήριο ενώ η χρήση αντιπηκτικών αναφέρεται ως πιθανό εργαλείο αντιμετώπισης σοβαρών περιπτώσεων COVID-19 όχι ως θεραπευτικός παράγοντας.

Σε δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βρίσκουμε τον ισχυρισμό πως η ασθένεια COVID-19 είναι στη πραγματικότητα αποτέλεσμα φλεγμονής που προκαλεί βακτήριο επομένως μπορεί να θεραπευτεί με χρήση αντιβιοτικών, σύμφωνα με Ιταλούς, ή κατά άλλη εκδοχή, Γερμανούς γιατρούς. Οι εν λόγω ισχυρισμοί είναι ψευδείς.

Παραδείγματα: skeftomasteellhnika.blogspot.com, doxaorfanakigreece.home.blog, kentripotideas.wordpress.com, newsgreece16-tarakoulas.blogspot.com

Στα υπό εξέταση δημοσιεύματα διαβάζουμε τα εξής:


ΕΠΕΙΓΟΝ !!! ΤΣΙΟΔΡΑ,… ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ;;; ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ…!!

Μια θεραπεία για τον κοραναϊό βρέθηκε τελικά στην Ιταλία!!!

Οι Ιταλοί γιατροί δεν συμμορφώθηκαν με τον παγκόσμιο νόμο της ΠΟΥ για την υγεία, ο οποίος μας προτρέπει να μην αυτοψήσουμε τον αποθανόντα κοραναϊό, και διαπίστωσε ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΟΣ, αλλά βακτήριο που προκαλεί θάνατο. Οδηγεί σε θρόμβους αίματος και στο θάνατο του ασθενούς….

Έτσι, η Ιταλία νικά το λεγόμενο Covid-19, το οποίο δεν είναι τίποτα περισσότερο από «Κοινή ενδοαγγειακή πήξη» (θρόμβωση). «Και ο τρόπος αντιμετώπισής του, δηλαδή η θεραπεία του, είναι« αντιβιοτικά, αντιφλεγμονώδη φάρμακα και αντιπηκτικά ». Πρώτα απ ‘όλα – ASPIRIN.

Αυτά τα εντυπωσιακά νέα για ολόκληρο τον κόσμο προετοιμάστηκαν από Ιταλούς γιατρούς από την αυτοψία που παρήγαγε ο Covid-19. “Ωστόσο, σύμφωνα με τους Ιταλούς ανατομείς αναπνευστήρα και μονάδες εντατικής θεραπείας, δεν χρειάστηκαν ποτέ.” Begun Έχει ξεκινήσει μια αλλαγή πρωτοκόλλων στην Ιταλία, * Ο ΠΟΥ έχει εντοπίσει και άρει την παγκόσμια πανδημία ΙΤΑΛΙΑ ΚΛΗΣΗ *.Το φάρμακο ήταν ήδη γνωστό, αλλά ο ΠΟΥ δεν το ανέφερε στους Κινέζους * Για τον ΠΟΥ είναι απλώς ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. *

Πηγή: ΙΤΑΛΙΑ, Υπουργείο Υγείας.

Μοιραστείτε ότι όλος ο κόσμος ξέρει ότι σκοτώσαμε και σκοτώσαμε τους ηλικιωμένους μας !!! @ italiarevelacurardelcovid19

* Συναγερμός *

Μεταδώστε το σε ολόκληρη την οικογένειά σας, τους γείτονες, τους γνωστούς σας, τους φίλους σας, τους συναδέλφους σας, τους συναδέλφους σας … κλπ … κλπ … και το περιβάλλον του συνολικά …Το Covid-19 … δεν είναι ιός, καθώς μας έκαναν να πιστέψουμε. Αυτό είναι ένα βακτήριο … το οποίο, ενισχυμένο με ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία 5G, προκαλεί φλεγμονή και υποξία.Τώρα θα πρέπει να κάνετε τα εξής:
Πάρτε ασπιρίνη 100 mg και apronax ή παρακεταμόλη …
Γιατί; ..*επειδή αποδείχθηκε ότι το Covid-19 πυκνώνει το αίμα, διεγείροντας την ανάπτυξη θρόμβωσης στους ανθρώπους. Επειδή το αίμα δεν είναι κορεσμένο με οξυγόνο. Το αίμα πυκνώνει, η ροή του στην καρδιά και τους πνεύμονες επιβραδύνεται, ένα άτομο δεν μπορεί να αναπνεύσει και να πεθάνει γρήγορα. *

Στην Ιταλία, οι γιατροί παραβίασαν το πρωτόκολλο σύστασης του ΠΟΥ και πραγματοποίησαν αυτοψία σε ένα πτώμα που πέθανε από το Covid-19 … άνοιξαν το σώμα, τα χέρια, τα πόδια και άλλα μέρη του σώματος και συνειδητοποίησαν ότι οι φλέβες είχαν διασταλθεί και πήξει αίμα, όλες οι φλέβες και οι αρτηρίες ήταν γεμάτες θρόμβοι αίματος που εμποδίζουν τη φυσιολογική ροή του αίματος, μεταφέροντας οξυγόνο σε όλα τα όργανα, κυρίως στον εγκέφαλο, την καρδιά και τους πνεύμονες, και ο ασθενής τελικά πεθαίνει, Γνωρίζοντας ήδη αυτήν τη διάγνωση, το ιταλικό Υπουργείο Υγείας άλλαξε αμέσως τα πρωτόκολλα θεραπείας Covid-19 … και άρχισε να συνταγογραφεί 100 mg ασπιρίνης και apronax στους μολυσμένους ασθενείς τους …, αποτέλεσμα: οι ασθενείς άρχισαν να αναρρώνουν και εμφανίστηκαν βελτιώσεις. Το Υπουργείο Υγείας απελευθέρωσε και έστειλε στο σπίτι περισσότερους από 14.000 ασθενείς σε μια μέρα.

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ: μεταδώστε αυτές τις πληροφορίες και να τις δημοσιεύσετε αμέσως. Στη χώρα μας, ο ΠΟΥ μας είπε ψέματα με αυτήν την πανδημία. Κάθε μέρα, ο πρόεδρος μας λέει ότι πρόκειται για δεδομένα και στατιστικά στοιχεία. Επειδή δεν παρέχετε αυτές τις πληροφορίες για να σώσετε τους πολίτες, θα είναι ότι οι ελίτ θα τον απειλήσουν! .. Γνωρίζουμε ότι όλες οι κυβερνήσεις του κόσμου είναι υποχρεωμένες να εφαρμόσουν τις συστάσεις της ΠΟΥ, αλλά η Ιταλία παραβίασε τον κανόνα … τώρα ΠΟΥ. … αγωγές θα κατατεθούν σε όλο τον κόσμο – για την απόκρυψη τόσων θανάτων και για την κατάρρευση των οικονομιών πολλών χωρών του κόσμου … και όλοι θα καταλάβουν γιατί εκδόθηκε η εντολή να θάβουν αμέσως σώματα χωρίς να ανοίγουν … και να τα χαρακτηρίζουν ως εξαιρετικά ρυπογόνα. ..

Είναι στη δύναμή μας να φέρουμε την αλήθεια και να ελπίζουμε να σώσουμε πολλές ζωές …. * ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ !!!! * Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο λειτουργεί το αντιβακτηριακό τζελ και το διοξείδιο του χλωρίου … Ολόκληρη η ΠΑΝΔΗΜΙΚΗ ΨΥΧΩΣΗ ήταν απαραίτητη επειδή η σκιώδης κυβέρνηση του κόσμου θέλει να εμβολιάσει και να εμφυτεύσει το τσιπ προκειμένου να σκοτώσει τις μάζες, να ελέγξει τον πληθυσμό και να μειώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό.”


Ο βασικός ισχυρισμός είναι πως η COVID-19 είναι μια  ασθένεια η οποία προκαλείται από βακτηριακή λοίμωξη η οποία οδηγεί σε πήξη του αίματος και τελικά σε θάνατο.

Ο εν λόγω ισχυρισμός βασίζεται σε διαστρέβλωση πραγματικών αναφορών που εξέδωσαν γιατροί στην Ιταλία σύμφωνα με τις οποίες εντοπίστηκαν αιμοφόρα αγγεία με φλεγμονή σε ασθενής με COVID-19. Συγκεκριμένα πρόκειται για μια ανάλυση νεκροψιών σε 38 ασθενείς που είχαν COVID-19 στην Ιταλία. Τα αποτελέσματα δημοσιεύτηκαν στη πλατφόρμα medRvix, στην οποία όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα άρθρα δημοσιεύονται δεδομένα από μελέτες οι οποίες δεν έχουν περάσει ακόμα peer-review ως ένας τρόπος να επισπευσθεί η δημοσίευση δεδομένων, ειδικά σε περιόδους κρίσεων όπως η τωρινή πανδημία. Η ανάλυση είχε τίτλο “Pulmonary post-mortem findings in a large series of COVID-19 cases from Northern Italy” και αναρτήθηκε στις 22 Απριλίου. [πηγή]

Η φλεγμονή για την οποία γίνεται λόγος μπορεί να παρουσιαστεί σε ασθενείς που εμφανίζουν θρόμβωση και παρότι αυτή η εξέλιξη δεν είναι περίεργη σε περιπτώσεις πνευμονίας, την οποία μπορούν να αναπτύξουν ασθενείς με COVID-19, τα υπό εξέταση δημοσιεύματα χρησιμοποίησαν αυτές τις αναφορές ως εφαλτήριο για να ισχυριστούν πως η COVID-19 είναι στη πραγματικότητα μια βακτηριακή λοίμωξη η οποία μπορεί να αντιμετωπιστεί με αντιφλεγμονώδη, αντιπηκτικά και αντιβιοτικά. [πηγή 1][πηγή 2][πηγή 3][πηγή 4]

Σε κανένα σημείο της προαναφερθείσας ανάλυσης των Ιταλών γιατρών δεν αναφέρεται πως η COVID-19 προκαλείται από βακτηριακή λοίμωξη. Το μόνο που ανέφεραν είναι πως με βάση τα αποτελέσματα τους είναι πιθανό η εξέλιξη της COVID-19 να σχετίζεται με περιπτώσεις θρόμβωσης επομένως η χρήση αντιπηκτικών να είναι χρήσιμη στην αντιμετώπιση, όχι στη θεραπεία, σοβαρών περιπτώσεων της COVID-19. Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι ίδιοι οι ερευνητές χαρακτηριστικά, η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια της χρήσης αυτών των φαρμακευτικών σκευασμάτων σε αυτό το πλαίσιο δεν έχει τεκμηριωθεί.

Επίσης σε κανένα σημείο της εν λόγω Ιταλικής ανάλυσης ή οποιασδήποτε άλλης επιστημονικής μελέτης δε γίνεται αναφορά σε σύνδεση μεταξύ 5G και SARS-CoV-2. Η εν λόγω σύνδεση αποτελεί καθαρά συνωμοσιολογική υπόθεση η οποία δεν υποστηρίζεται από κανένα επίσημο επιστημονικό φορέα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους ψευδοεπιστημονικούς ισχυρισμούς περί σύνδεσης 5G και SARS-CoV-2 μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω άρθρα μας:


1. Όχι, το 5G ΔΕΝ έχει σχέση με τον κορωνοϊό

2. Ανακοίνωση Π.Ο.Υ.: Ο κορωνοϊός ΔΕΝ μεταδίδεται μέσω του 5G

3. Ατεκμηρίωτοι ισχυρισμοί σχετικά με επίδραση του 5G στα μόρια οξυγόνου που απορροφά ο οργανισμός

4. David Icke: Θεωρίες συνωμοσίας για τον κορωνοϊό


Ο τεράστιος όγκος δεδομένων που έχουμε διαθέσιμο σχετικά με τη COVID-19 είναι ξεκάθαρος όσων αφορά το τι την προκαλεί. Πρόκειται για τον κορωνοϊό SARS-CoV-2 ο οποίος προκαλεί τη νόσο COVID-19 η οποία με τη σειρά της προκαλεί μια σειρά αναπνευστικών προβλημάτων. [πηγή 1][πηγή 2][πηγή 3]

Επομένως, δεδομένου του ότι η ασθένεια προκαλείται από ιό η χρήση αντιβιοτικών στη περίπτωση της COVID-19 δεν έχει απολύτως καμία επίδραση καθώς τα αντιβιοτικά είναι αποτελεσματικά μόνο εναντίον βακτηριακών λοιμώξεων. [πηγή]

Τέλος μέσα στο κείμενο βρίσκουμε τον ισχυρισμό πως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει σταματήσει να χαρακτηρίζει τη COVID-19 ως πανδημία κάτι το οποίο, μέχρι σήμερα τουλάχιστον, δεν ισχύει. [πηγή]

Συμπέρασμα

Κατά συνέπεια, με βάση όλα τα διαθέσιμα στοιχεία, ο ισχυρισμός πως σύμφωνα με Ιταλούς γιατρούς η COVID-19 προκαλείται από βακτηριακή λοίμωξη και πως θεραπεύεται με αντιφλεγμονώδη, αντιπηκτικά και αντιβιοτικά δεν ευσταθεί. Η ιταλική μελέτη στην οποία πάτησαν τα υπό εξέταση δημοσιεύματα δεν ανέφερε σε κανένα σημείο πως η COVID-19 προκαλείται από βακτήριο ενώ η χρήση αντιπηκτικών αναφέρεται ως πιθανό εργαλείο αντιμετώπισης σοβαρών περιπτώσεων COVID-19 όχι ως θεραπευτικός παράγοντας.

Είναι πτυχιούχος χημείας (B.Sc.) απο το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ). Αυτή τη στιγμή παρακολουθεί το αγγλόφωνο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών με τίτλο “Μaster of Arts in Digital Media, Communication and Journalism” στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.