Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται – ΕΙΚΟΝΕΣ ΦΡΙΚΗΣ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ!!! Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΧΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ!!!HOAXES FAKE NEWS

Καταρρίπτεται – ΕΙΚΟΝΕΣ ΦΡΙΚΗΣ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ!!! Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΧΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ!!!

25 Μαρ
2016

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 8 έτη.

Τα ψέματα του διαδικτύου ακολουθούν την επικαιρότητα. Έτσι το τελευταίο διάστημα, έχουν εμφανιστεί διάφορα hoaxes με θέμα το μεγάλο πρόβλημα της μετανάστευσης και το ισλάμ. Πολλά από αυτά δημιουργήθηκαν για λόγους προπαγάνδας, αλλά υπάρχουν και κάποιοι που εκμεταλλεύονται την επικαιρότητα και δημοσιεύουν ανοησίες για λόγους επισκεψιμότητας. Αν έχετε την εντύπωση πως τους ενδιαφέρει τι ανεβάζουν κάνετε μεγάλο λάθος.

Ας δούμε το άρθρο…


ΕΙΚΟΝΕΣ ΦΡΙΚΗΣ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ!!! Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΧΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ!!!

Σκεφθήκαμε αρκετά για το αν έπρεπε να δώσουμε στη δημοσιότητα….

100101

Αυτές τις εικόνες φρίκης. Όμως, στις στιγμές που ζούμε, με τα δολοφονικά χτυπήματα των τζιχαντιστών ισλαμιστών, όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και στη Μέση Ανατολή, με τις χιλιάδες σφαγές αθώων ανθρώπων και με δεδομένο ότι μέσα στη χώρα μας έχουν ήδη εισβάλει εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες ισλαμιστές, αποφασίσαμε να δείξουμε τις εικόνες αυτές. Για να δείξουμε στον κόσμο ποιο είναι το πραγματικό πρόσωπο του ισλάμ. Τον φανατισμό και τα δολοφονικά ένστικτα που καλλιεργεί στους πιστούς του. Οι περισσότεροι ισλαμιστές έχουν γαλουχηθεί με αυτή την αντίληψη: της σφαγής των αλλόθρησκων. Δείτε τι γράφει ο Sokratis Lasdas που ανήρτησε τη φωτό στο προφίλ του:
“Είδα τη φωτογραφία σε σχόλιο άλλου και πιστεύω πρέπει να δούνε όλοι σε αυτή την τραγική εικόνα της ανθρωποθυσίας σε στυλ halal το πραγματικό φρικτό πρόσωπο του Ισλάμ:

100102

Islamists killing a woman by slitting her throat and capturing her blood in a bowl,holding her firm as her life literally drains from her neck. Such forms of execution are intended to intimidate others”.
Για την πιο πάνω φωτό με το μωράκι να το σημαδεύουν τρία όπλα, διαβάζουμε από το catholic.org:
“A child is photographed, waiting to be killed by militants. ISIS uses these images to terrorize others and to glorify their spree of terror”.

Το είδαμε στο indobserver.blogspot.gr

100103


 

Με αυτή τη φωτογραφία είχαμε ασχοληθεί και το 2013, με διαφορετική είδηση όμως. Τότε η ¨είδηση¨ είχε τίτλο “12 γυναίκες σφαγιάστηκαν γυμνές στο Χαλέπι της Συρίας

Η φωτογραφία είναι πλαστή. Κυκλοφορεί από το 2010 και είναι από μια ολόκληρη σειρά κατασκευασμένων εικόνων. Το hoax του 2010 μιλάει για ένα κινέζικο χωριό που μια φορά το χρόνο σφάζει και τρώει μια γυναίκα.

100104

https://archive.is/HoM5H

Το σετ των φωτογραφιών εμφανίστηκε σε αιγυπτιακά και αραβικά forums αλλά με διαφορετική ιστορία που ισχυρίζονταν πως μια κινεζική φυλή, σφάζει παρθένες και συλλέγει το αίμα τους γιατί πιστεύουν ότι το αίμα τους, παρατείνει τη ζωή.

Οι φωτογραφίες όμως είναι αρκετά παλιότερες. Τις έχουμε εντοπίσει από το 2007.

100105

https://archive.is/hzrWw

http://sirloinskipper.fotopages.com/?entry=1091427

Οι φωτογραφίες είναι ολοφάνερα πλαστές και απεικονίζουν άνδρες με ασιατικά χαρακτηριστικά. Ξέρω, ξέρω, είναι ασιάτες, ισλαμιστές.

100106

Χαρακτηριστική λεπτομέρεια από την πλαστή φωτογραφία, ο άνδρας δεξιά κάτω που κρατάει την κοπέλα, χωρίς να κρατάει κάτι. Πιθανότατα στην πραγματική φωτογραφία κρατούσε το πόδι του ζώου, πριν το αντικαταστήσουν με την κοπέλα.
100107

Το αστείο είναι, πως μπορούν να δείξουν τόσες πολλές φρικιαστικές, πραγματικές φωτογραφίες και βιντεάκια, από τα αποτρόπαια εγκλήματα των ισλαμιστών, αλλά επέλεξαν μια πλαστή φωτογραφία.

Το κόλπο είναι γνωστό. Παίρνουμε μια εντυπωσιακή φωτογραφία (δεν μας πειράζει αν είναι πλαστή) και γράφουμε ότι μας κατέβει από κάτω. Μετά καθόμαστε και μετράμε πόσοι την έχουν αναπαράγει.

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.