Καταρρίπτεται – Αμερικανός επιστήμονας μίλησε για τις εμπειρίες του με εξωγήινους πριν πεθάνει

15

Χαμός με τις αποκαλύψεις για εξωγήινους και πια σελίδα δεν δημοσίευσε το βίντεο του Boyd Bushman που θέλησε να αποκαλύψει στην κάμερα όσα είδε και βίωσε επί 40 χρόνια ως επιστήμονας της Lockheed Martin στην Περιοχή 51. 3b

Πριν δούμε αν αυτά που ισχυρίζεται ο Boyd Bushman είναι αλήθεια ας δούμε μερικά δημοσιεύματα.


1
ΠΗΓΗ

Εργάστηκε στην περίφημη Area 51 και αποκάλυψε από που έρχονται, πώς μοιάζουν και τις σχέσεις τους με τους ανθρώπους

Αμερικανός επιστήμονας μίλησε για τις εμπειρίες του με εξωγήινους πριν πεθάνει

Ο Boyd Bushman, πρώην μηχανικός της Lockheed Martin, ισχυρίζεται ότι έχει μιλήσει με εξωγήινους στην κάμερα λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, τον περασμένο Αύγουστο, σε ηλικία 78 ετών.

Σε ντοκιμαντέρ στο οποίο παρουσιάζει τις εμπειρίες του και αποδείξεις για όσα λέει, ο Bushman αποκαλύπτει ότι δούλεψε στην περίφημη Area 51, την αμερικανική στρατιωτική βάση στη νότια Νεβάδα, για την οποία τόσα έχουν ακουστεί κατά καιρούς.

Ο νεκρός πια επιστήμονας δείχνει στην κάμερα φωτογραφίες που πήρε κατά την παραμονή του στην Area 51 και αναφέρει ότι όντως υπάρχουν εκεί εξωγήινοι που τους πήρε 45 χρόνια για να φτάσουν στη Γη από τον πλανήτη Quintumnia και μερικοί από αυτούς είναι φιλικοί, ενώ άλλοι κρατούν εχθρική στάση. Κάποιοι είναι 230 ετών και υπόκεινται σε μελέτες 24 ώρες το 24ωρο.

Ο Bushman τους περιγράφει ως εξής: Φτάνουν σε ύψος το 1,5 μέτρο, έχουν μακριά δάχτυλα και πόδια «με ιστούς». Όπως αναφέρει, τους ανέθεσε και μια αποστολή: να φωτογραφίζουν τους πλανήτες που περνούν κατά το ταξίδι τους προς τη Γη, κάτι που έκαναν και ο ίδιος είχε τις φωτογραφίες στην κατοχή του.

Χωρίζει τους εξωγήινους σε δύο κατηγορίες, τους καυγατζήδες και τους ζωοκλέφτες. Τονίζει ότι οι δύο κατηγορίες λειτουργούν τελείως διαφορετικά και ότι οι «καυγατζήδες» είναι πολύ πιο φιλικοί με τους ανθρώπους και έχουν αναπτύξει μια καλύτερη σχέση με μας.


2
ΠΗΓΗ

Λίγο πριν πεθάνει ο Boyd Bushman θέλησε να αποκαλύψει στην κάμερα όσα είδε και βίωσε επί 40 χρόνια ως επιστήμονας της Lockheed Martin στην Περιοχή 51 (Area 51).

«Πιστεύω ότι θα έρθει ο καιρός που κόσμος θα καταφέρει να συγκεντρώσει χρήματα για να κάνει μήνυση εναντίον της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών και του στρατού, με την κατηγορία της απόκρυψης της πιο μνημειώδους ανακάλυψης στην ανθρώπινη ιστορία … την ύπαρξη των εξωγήινων. Ξέρω ότι κάποιος η κάποιοι θα δωρίσουν χρήματα για να ξεκινήσει μια τέτοια δίκη. Μόλις ακουστούν όλες οι αποκαλύψεις από αυτόπτες μάρτυρες αυτό θα διαρκέσει χρόνια. Πρόκειται για μια μνημειώδη προσπάθεια, αλλά μια μέρα, αυτό θα γίνει.» δηλώνει ο Boyd Bushman μεταξύ άλλων.

Λίγο πριν αποβιώσει στις 7 Αυγούστου 2014, δίνει συνέντευξη και μιλάει για τις προσωπικές του εμπειρίες στην περιοχή 51, τα ΑΤΙΑ, εξωγήινους και την αντι-βαρύτητα. Ο Boyd ήταν ένας συνταξιούχος ανώτερος επιστήμονας για τη Lockheed Martin. Η καριέρα του διήρκεσε πάνω από σαράντα χρόνια, τιμήθηκε με πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας, και το έργο του συμπεριλαμβάνεται σε τομείς των αμυντικών όπλων της Hughes Aircraft, General Dynamics, Texas Instruments και Lockheed Martin.


 

2B
ΠΗΓΗ

Τα είπε όλα πριν φύγει από τη ζωή

Ο διεθνούς φήμης εφευρέτης των ΗΠΑ Boyd Bushman πέθανε στις 7 Αυγούστου του 2014. Πρόκειται για έναν επιστήμονα που επί 40 χρόνια εργαζόταν για λογαριασμό της εταιρείας Lockheed Martin, ενώ ο ίδιος παραδέχεται πως συνεργάστηκε με συναδέλφους του στην Area 51 των ΗΠΑ.

Λίγο πριν πεθάνει, ο εφευρέτης του διάσημου πυραυλικού συστήματος Stinger θέλησε να αποκαλύψει στην κάμερα όσα είδε και βίωσε μέσα σε αυτήν την απαγορευμένη περιοχή.

Όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, είχε συνεργάτες επιστήμονες οι οποίοι δούλευαν σε προγράμματα της Αrea 51 και του έδιναν στοιχεία και φωτογραφίες. Ο Bushman πίστευε ότι κάποια πράγματα για την απαγορευμένη ζώνη πρέπει να έρθουν στο φως της δημοσιότητας.

Πριν από λίγες ημέρες, το zougla.gr δημοσίευσε τη συνέντευξη του Bushman και το τελευταίο 24ωρο διεθνή μέσα ενημέρωσης ξεκίνησαν να αφιερώνουν εκτενή ρεπορτάζ για τη συγκεκριμένη συνέντευξη του επιστήμονα, κάνοντας λόγο για αποκαλύψεις που σοκάρουν.

H απορία που προκύπτει είναι η εξής: εάν ο κορυφαίος εφευρέτης «τα είχε χαμένα», λίγο πριν πεθάνει, τότε έχουμε να κάνουμε με ακόμη μία ιστορία συνωμοσίας. Αν όμως οι διηγήσεις του για την Area 51 βασίζονται στις πραγματικές εμπειρίες του, τότε μιλάμε για στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά και σχετίζονται με την παρουσία εξωγήινης ζωής στον πλανήτη μας.

Ποιος ήταν ο Boyd Βushman

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος Wikipedia, ο Boyd Βushman γεννήθηκε το 1936. Ήταν ερευνητής μηχανικός και δούλεψε για τις εταιρείες Lockheed Martin Skunk Works, Texas Instruments και Hughes Aircraft.

Ο ιστότοπος αναφέρει ακόμα πως ο Βushman, λίγο πριν πεθάνει, βιντεοσκοπήθηκε να μιλάει για την προσωπική του εμπειρία ως επιστήμονας στην Αrea 51 (πρόκειται για περιοχή στην έρημο της Νεβάδα, όπου πραγματοποιούνται στρατιωτικά προγράμματα και η πρόσβαση απαγορεύεται στους πολίτες), για τους εξωγήινους αλλά και για τεχνολογίες αντιβαρύτητας.

Η καριέρα του σημαδεύτηκε από πολλές εφευρέσεις και πατέντες -κυρίως στρατιωτικές- και περιλαμβάνει επίσης συνεργασία με εταιρείες στρατιωτικού εξοπλισμού των ΗΠΑ.

Ο Bushman μιλά μεταξύ άλλων για τους εξωγήινους και την αντιβαρύτητα. Βέβαια, όποιος θέλει τα πιστεύει ή τα απορρίπτει… 


Ολόκληρο το βίντεο του Boyd Bushman

https://www.youtube.com/watch?v=dPfuZUEbhfc

Για να δούμε και μερικές φωτογραφίες από το βίντεο.

b3 b4 b6 b8 b9

Και τώρα ας δούμε τις παρακάτω φωτογραφίες, από μια «εξωγήινη» πλαστική κούκλα, που μιλάνε από μόνες τους για τις φοβερές αποδείξεις – αποκαλύψεις του Bushman.

10 11 12

Ο άνθρωπος που εμφανίστηκε στο βίντεο δεν έχει ταυτοποιηθεί αν είναι ο Boyd Bushman, πρώην μηχανικός της Lockheed Martin.
Σοκ, ηλεκτροσόκ, φοβερές αποδείξεις.

 

Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε