Γιάτρεψε τον καρκίνο με ελαίο κάνναβης και ένα χρόνο αργότερα πέθανε από… καρκίνο

3

Hibbit

Πριν λίγους μήνες, είχε κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα, δημοσίευμα που υποστήριζε πως ένας 32χρονος, ο David Hibbit από το Staffordshire της Αγγλίας, κατάφερε να θεραπευτεί από τον καρκίνο, χρησιμοποιώντας έλαιο κάνναβης. Μεταξύ άλλων, προβλήθηκε από το cosmo-scope.com, το AWAKEN GR, και το diaforetiko.gr.

ΨΕΥΔΕΣ

Το άρθρο αναφέρει:

Του είπαν ότι του απέμεναν 18 μήνες ζωής. Να πώς γιάτρεψε παράνομα τον καρκίνο του

Στην ηλικία των 32, ο David Hibbit από το Staffordshire της Αγγλίας, διαγνώστηκε με καρκίνο. Αρνήθηκε να συνεχίσει να υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία και οι γιατροί του είπαν ότι είχε ακόμα 18 μήνες ζωής.

«Ένιωσα ότι η χημειοθεραπεία με σκότωνε και δεν είχα τίποτα να χάσω», είπε ο Hibbit στη «Metro». «Δεν μπορούσα να δεχτώ στα αλήθεια ότι επρόκειτο να πεθάνω».

Οι φίλοι του του είπαν για το έλαιο κάνναβης και πώς είχε θεραπεύσει τους ανθρώπους από καρκίνο, στο παρελθόν. Αρχικά, ήταν απαξιωτικός. «Δεν είχα ποτέ καμία σχέση με τα ναρκωτικά», είπε.

Το 2013 υποβλήθηκε σε ακτινοθεραπεία, χημειοθεραπεία και χειρουργείο για να αφαιρέσει το παχύ του έντερο, αλλά δεν είχαν επιτυχία στον περιορισμό της εξάπλωσης του καρκίνου. Στο τέλος, ήταν πρόθυμος να δοκιμάσει οτιδήποτε, έτσι έδωσε μια ευκαιρία στο έλαιο κάνναβης.

Μετά από 18 μήνες οι γιατροί του δήλωσαν ότι είναι καθαρός από τον καρκίνο, τουλάχιστον για τώρα.

Το Cancer Research UK λέει ότι είναι ανενημέρωτο για ανθρώπους που χρησιμοποιούν εκχυλίσματα από την κάνναβη για να θεραπεύσουν τον εαυτό τους και ότι δεν υπάρχουν καλά αποδεικτικά στοιχεία για να το υποστηρίξει ως ασφαλή και αποτελεσματική θεραπεία για τον καρκίνο. Αλλά ίσως μια μέρα ο κόσμος πειστεί και δώσει στην κάνναβη την ευκαιρία που τόσο ξεκάθαρα αξίζει.

Είχαμε ξαναναφερθεί στη περίπτωση πριν ένα μήνα. Δείτε σχετικά εδώ.

 

Δυστυχώς για τον Hibbit αλλά και πολύ κόσμο που πιστεύει σε θαυματουργές θεραπείες, ο καρκίνος επέστρεψε (στους πνεύμονες και τον εγκέφαλο) και υποβλήθηκε σε ακτινοθεραπείες. Όλα αυτά τα ανακοίνωσε ο ίδιος στη σελίδα του στο facebook στις 16 Απριλίου.

1 2

Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της Daily Mail, ο άτυχος 34χρονος David Hibbit, απεβίωσε από μετάσταση του καρκίνου στους πνεύμονες και τον εγκέφαλό του. Η περίπτωσή του αποτελεί τρανταχτό παράδειγμα αποφυγής »εναλλακτικών» θεραπευτικών μεθόδων του καρκίνου, που ορισμένοι αναπαράγουν ασυνείδητα, παραπλανώντας πολλούς ασθενείς.

 3

Η θεραπευτική ικανότητα του ελαίου κάνναβης, »διαψεύστηκε» με τον πιο τραγικό τρόπο, από τον ίδιο άνθρωπο που πρωτοκυκλοφόρησε τη φήμη.

Σας συμβουλεύουμε πάντα να ακολουθείτε τις οδηγίες του γιατρού σας και να είσαστε πολύ επιφυλακτικοί όταν διαβάζετε διάφορα άρθρα για θεραπείες στο ίντερνετ.

terranovaincognita.gr