Ποιοι είμαστε
Αρχική Θεωρία συνωμοσίας για τη Moderna, τον Σόρος, τον Γκέιτς, τον Φάουτσι και τον ΈπσταϊνΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ

Θεωρία συνωμοσίας για τη Moderna, τον Σόρος, τον Γκέιτς, τον Φάουτσι και τον Έπσταϊν

2 Δεκ
2020

@ |

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 3 έτη.

Ισχυρισμός 1:

Η εταιρία Moderna προέρχεται άμεσα από τη διαβόητη γερμανική εταιρία IG Farben, κατόπιν μετονομασίας διαδόχου της από τον Ούγγρο ναζιστή Τζορτζ Σόρος.

Συμπέρασμα 1:

Η εταιρία Moderna Inc. συστάθηκε το 2010. Δεν ταυτίζεται με την πρώην γερμανική κοινοπραξία IG Farben, δεν προέρχεται από αυτήν, ούτε σχετίζεται άμεσα με κάποια από τις διαδόχους της. Ο Σόρος δεν υπήρξε ναζιστής ή σχετιζόμενος με τη IG Farben ή την Moderna.

Ισχυρισμός 2:

Ο πρώτος CEO της Moderna ήταν ο Άντονι Φάουτσι.

Συμπέρασμα 2:

Ο πρώτος και μοναδικός έως σήμερα CEO της εταιρίας είναι ο Stéphane Bancel. Ο Άντονι Φάουτσι από το 1984 είναι πρόεδρος του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων των ΗΠΑ.

Ισχυρισμός 3:

Ο Μπιλ Γκέιτς υπήρξε συγκάτοικος με τον Άντονι Φάουτσι, τον καιρό που σχεδίαζε το «τσιπάκι» RFID με αριθμό πατέντας US2006257852.

Συμπέρασμα 3:

Δεν υπήρξαν συγκάτοικοι, καθώς αυτό είναι πρακτικά αδύνατον. Η «ταυτοποίηση μέσω ραδιοσυχνοτήτων» υπήρξε ιδέα του Mario Cardullo, που κατοχύρωσε σχετική πατέντα. Ο αριθμός US2006257852 αναφέρεται σε πατέντα σχετική με τη νόσο SARS.

Ισχυρισμός 4:

Η εταιρία Moderna είχε ως βασικό μεγαλομέτοχό της τον Τζέφρι Έπσταϊν, που έχτισε τη μεγάλη περιουσία του λόγω αυτής.

Συμπέρασμα 4:

Ο Τζεφρι Έπσταϊν δεν καταγράφεται να έχει υπάρξει πριν το θάνατό του βασικός μέτοχος της Moderna. Ήταν ήδη εκατομμυριούχος πριν την ίδρυση της εν λόγω εταιρίας.

Ισχυρισμός 5:

Ο Γκέιτς, διά της μητέρας του, είναι στενός συγγενής της εβραϊκής καταγωγής Γκισλέιν Μάξγουελ, πρώην συντρόφου του Έπσταϊν.

Συμπέρασμα 5:

Πέραν μίας συνεπωνυμίας, δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν, έστω μακρινή, συγγενική σχέση.

Ισχυρισμός 6:

Ο Μπιλ Γκέιτς διατηρούσε στενή επαφή με ορθόδοξο εβραίο αρχιραββίνο, ασπάζεται το δόγμα που πρεσβεύει εκείνος, και τάσσεται υπέρ της μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού μέσω εμβολίων.

Συμπέρασμα 6:

Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο προς υποστήριξη του ισχυρισμού, ενώ η φωτογραφία που τον συνοδεύει δεν δείχνει καν τον Μπιλ Γκέιτς. Ο τελευταίος δεν έχει τοποθετηθεί υπέρ ούτε απεργάζεται μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, διά των εμβολίων.

Εντός του 2020 κυκλοφόρησε, με αφορμή ένα υπό ανάπτυξη εμβόλιο κατά του κορωνοϊού SARS-CoV-2, μια νεοφανής θεωρία συνωμοσίας που πρώτα κυκλοφόρησε στο εξωτερικό, και συνδέει την εταιρία Moderna με τη διαβόητη εταιρία IG Farben, τον Τζορτζ Σόρος, τον Μπιλ Γκέιτς, τον Άντονι Φάουτσι και τον Τζέφρι Έπσταϊν. Ωστόσο, οι διακινούμενοι συσχετισμοί δεν έχουν κάποια πραγματική βάση.


Παραδείγματα άρθρων: nikosxeiladakis.gr, hypnotherapy4u.gr, universalblessing.blogspot.com, thesecretrealtruth.blogspot.com, anatropitora.blogspot.com, dionios.blogspot.com

Απόσπασμα ευρύτερου κειμένου, ολόκληρο το άρθρο εδώ.

Τι ισχύει;

Κρίνεται απαραίτητο να εξετάσουμε ξεχωριστά τα τμήματα του ανωτέρω κειμένου που περιέχουν τα βασικά «στοιχεία» της συνωμοσίας.

Οι ισχυρισμοί που παρατίθενται δεν εμφανίστηκαν στην ελληνική γλώσσα για πρώτη φορά, αλλά έχουν κυκλοφορήσει ήδη στην αγγλική. [πηγή]


IG Farben και Τζορτζ Σόρος

Η Moderna ήταν μια γερμανική φαρμακευτική εταιρεία με το όνομα IG Farben και ήταν αυτή που παρήγαγε μαζικά το κυανιούχο φυτοφάρμακο αέριο Zyklon-Β το οποίο πουλούσε στους Ναζί για να εκτελούν μαζικά τους αιχμαλώτους τους στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως σε θαλάμους αερίων.

Μην σας σοκάρει αυτό, καθώς δεν είναι η μόνη μεγάλη ναζιστική εταιρεία που σήμερα συνεχίζει το έργο των Ναζί με το ίδιο ή άλλο όνομα, διότι υπάρχουν κι άλλες και εν αγνοία μας τις στηρίζουμε οικονομικά εμείς, όπως Siemens, Bayer, BASF, Hoechst (Aventis) κλπ.

Μόλις τελείωσε ο 2ος Παγκόσμιος Πόλεμος και η Γερμανία φαινομενικά «ηττήθηκε» η IG Farben διαλύθηκε σε άλλες μικρότερες εταιρείες ενώ σε μια από αυτές τα περιουσιακά της στοιχεία αγοράστηκαν μισοτιμής πολύ αργότερα από έναν Ούγγρο Ναζιστή που αργότερα απέκτησε και αμερικανική υπηκοότητα. Αυτός είναι ο George Sorros.

O “κύριος” αυτός μετονόμασε την πρώην εταιρεία της IG Farben σε Moderna.

Ας αναφέρουμε ορισμένα θεμελιώδη στοιχεία: η εταιρία βιοτεχνολογίας με την επωνυμία Moderna (Moderna, Inc. / ModeRNA Therapeutics έως το 2018, πρώιμα LS18, Inc.) ιδρύθηκε το 2010 – με αφορμή την πρωτοποριακή βιοϊατρική έρευνα του βιολογικού επιστήμονα Derrick Rossi, με συνιδρυτές και αρχικούς επενδυτές τους Timothy A. Springer, Robert S. Langer, Kenneth R. Chien και τον Noubar Afeyan με την επενδυτική εταιρία του Flagship Pioneering, και έχει έδρα στο Κέιμπριτζ της Μασσαχουσέτης, στις ΗΠΑ. [πηγή]

Στους στόχους της εξ αρχής (και εξ επωνυμίας) περιλαμβάνεται η έρευνα της βιοϊατρικής τεχνολογίας με βάση το mRNA, δηλαδή το αγγελιαφόρο RNA, καθώς και η μελέτη και ανάπτυξη βιοϊατρικών προϊόντων (λ.χ. φαρμακευτικών) χάρη σε αυτήν.

H ίδρυση ή η λειτουργία της εταιρίας δεν έχει καμία σχέση με τη Γερμανία, ούτε προέρχεται από προηγούμενες εταιρίες, για παράδειγμα λόγω μετονομασίας ή συγχώνευσης άλλων εταιριών.

Η IG Farben υπήρξε κοινοπραξία στο χώρο της χημικής και φαρμακευτικής βιομηχανίας, που συστήθηκε το 1925 στη μεσοπολεμική Γερμανία και, μετά το τέλος του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου το 1945 διαλύθηκε στα εξ ων συνετέθη. Πράγματι σχετίζεται με το διαβόητο κυανιούχο παρασιτοκτόνο Zyklon B που μέσω θυγατρικής της χρησιμοποιήθηκε κατά το Ολοκαύτωμα ως τρόπος θανάτωσης από τους Ναζί, αλλά και με άλλες συναφείς δραστηριότητες.

Οι αναφερόμενες στο κείμενο εταιρίες Bayer, BASF, Hoechst, που είχαν αποτελέσει και αρχικά μέλη της κοινοπραξίας κατά τη σύστασή της, συνέχισαν, όπως και η Agfa, ως αυτοτελείς εταιρίες τις δραστηριότητές τους μετά τη διάλυση της IG Farben. [πηγή]

Με λίγα λόγια, η εταιρία Moderna, της οποίας το όνομα βρίσκεται στην επικαιρότητα λόγω ανάπτυξης και δοκιμής σε κλινική φάση III ενός εμβολίου ενάντια στην COVID-19, δεν ταυτίζεται με την πρώην γερμανική κοινοπραξία IG Farben, δεν προέρχεται από αυτήν, ούτε σχετίζεται άμεσα με κάποια από τις διαδόχους της.

Ο Τζορτζ Σόρος γεννήθηκε ως Schwartz György το 1930 στην Ουγγαρία στους κόλπους οικογένειας εβραϊκής καταγωγής, και, ανήλικος ων, επέζησε του Ολοκαυτώματος, κι έπειτα διέφυγε στο εξωτερικό. Η βιογραφία του δεν συνάδει σε καμία περίπτωση με την περιγραφή «Ούγγρος Ναζιστής», κάθε άλλο μάλιστα. Μετά τη ναζιστική κατοχή της Ουγγαρίας το 1944, η οικογένειά του χωρίστηκε και μετήλθε πλαστά έγγραφα για να αποφύγει τα στρατόπεδα συγκέντρωσης. [πηγή]

Έχουν γραφεί ήδη αρκετά άρθρα οργανισμών ελέγχου γεγονότων (όπως snopes.com, apnews.com, politifact.com) προς κατάρριψη διάφορων ισχυρισμών σχετικά με υποτιθέμενη σχέση του Σόρος με τους Ναζί.

Έχοντας υπόψη και το παραπάνω πλαίσιο αναφοράς, είναι τεχνικά αδύνατον ο έφηβος κατά τη λήξη του Β’ ΠΠ Τζορτζ Σόρος να είχε οποιαδήποτε επιχειρηματική σχέση με την IG Farben, ούτε εντοπίζεται κάποιο άλλο στοιχείο που να τον συνδέει με αγορά «μισοτιμής» περιουσιακών στοιχείων της υπό εκκαθάρισης εταιρίας ή κάποιου διαδόχου της. Επιπρόσθετα, καθόσον από τα παραπάνω καταρρίπτεται η σχέση της Moderna ως δήθεν φυσικής, νομικής ή επιχειρηματικής συνέχειας της IG Farben, καταρρίπτεται και ο ισχυρισμός ότι «ο Σόρος μετονόμασε διάδοχο της IG Farben σε Moderna».


Φάουτσι και Μπιλ Γκέιτς

O πρωταρχικός διευθύνων σύμβουλος της Moderna ήταν ο Anthony Fauci (…).

Στην εν λόγω εταιρία, που, όπως αναφέρθηκε, ιδρύθηκε το 2010, είχε οριστεί για πρώτη φορά CEO («διευθύνων σύμβουλος») το 2011 ο Stéphane Bancel, πρόσωπο που παραμένει έκτοτε σε αυτήν τη θέση.

Ο δε Άντονι Φάουτσι από το 1984 υπηρετεί ως πρόεδρος Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων των ΗΠΑ.

Εν ολίγοις, ο υπό εξέταση ισχυρισμός καταρρίπτεται.


Ο Fauci ήταν συγκάτοικος με τον Bill Gates την ίδια ακριβώς εποχή που ο Gates σχεδίασε το «τσιπάκι» RFID (Radio-Frequency Identification) με αριθμό πατέντας US2006257852.

Τρία σημεία από το παραπάνω απόσπασμα χρήζουν ελέγχου.

Εν πρώτοις, παρατηρούμε ότι είναι φύσει αδύνατον οι Φάουτσι και Γκέιτς να ήταν συγκάτοικοι. Ο Άντονι Φάουτσι, γεννηθείς το 1940, είναι 15 χρόνια μεγαλύτερος από τον Μπιλ Γκέιτς. Ούτε τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, ούτε οι περίοδοι που υπήρξαν σπουδαστές συμπίπτουν: ο Φάουτσι είχε αποφοιτήσει από το Ιατρικό Κολλέγιο Weill Cornell ήδη το 1966, ενώ ο Γκέιτς ξεκίνησε να φοιτά στο Χάρβαρντ το 1973.

Κατά δεύτερον, δεν αληθεύει ότι ο Μπιλ Γκέιτς σχεδίασε ή πατένταρε κάποιο «τσιπάκι RFID». Η λεγόμενη «ταυτοποίηση μέσω ραδιοσυχνοτήτων» υπήρξε ιδέα του Mario Cardullo από το 1969, και η πατέντα του ανάγεται στα 1973.

Τέλος, ο αριθμός πατέντας US2006257852 δεν αναφέρεται καν στην τεχνολογία RFID, αλλά στην πραγματικότητα σχετίζεται με την ασθένεια «Σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο» (SARS).


Τζέφρι Έπσταϊν

Πρωταρχικός μεγαλομέτοχος της Moderna πριν πεθάνει ήταν ο Jeffrey Epstein.

(…)

Ο Epstein εξ αιτίας των μετοχών του στην Moderna κατάφερε και έφτιαξε την τεράστια περιουσία του και έτσι δημιούργησε τις σχέσεις του με όλους αυτούς τους πλούσιους, διάσημους και ισχυρούς που αργότερα εκβίαζε.

Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να υποστηρίζει τον ισχυρισμό ότι ο Τζέφρι Έπσταϊν υπήρξε ο κύριος μεγαλομέτοχος της εταιρίας αυτής μέχρι πριν το θάνατό του το 2019. Δεν προσκομίζεται και στο, εκτενές κατά τα άλλα, κείμενο που εξετάζουμε κάποια συγκεκριμένη πληροφορία, οικονομικό μέγεθος, χρόνος μεταβολών ή κάποια πηγή προς διερεύνηση και διασταύρωση. Κανένα στοιχείο από την εισηγμένη σε χρηματιστήρια εταιρία δεν υποστηρίζει αυτή την εκδοχή. [πηγή 1] [πηγή 2]

Παράλληλα, δεν υπάρχει καμία λογική βάση στον ισχυρισμό ότι «εξ αιτίας των μετοχών του στην Moderna κατάφερε και έφτιαξε την τεράστια περιουσία του». Ο Έπσταϊν δραστηριοποιούνταν οικονομικά ήδη από το 1976, και ήδη πριν το 2010 (δηλαδή την ίδρυση της Moderna) ήταν πολυεκατομμυριούχος. Σημειωτέον ότι ήδη πριν τη σύσταση της υπό εξέταση εταιρίας είχε καταδικαστεί για σεξουαλικά αδικήματα.


[Ο Έπσταϊν] συνελήφθη και «αυτοκτόνησε» λόγω του νησιού-κολαστηρίου που διέθετε όπου διάσημα άτομα όπως ο Bill Gates οι Clinton, οι Obama και ένα σωρό άλλοι διάσημοι πρεζάκηδες καλικάντζαροι περνούσαν τις ώρες τους βασανίζοντας και εκτελώντας αβοήθητες νεαρές γυναίκες, μικρά παιδιά και νήπια για να μαστουρώνουν με το αδρενοχρώμιο που εξήγαγαν από τα θύματα τους μέσα από σατανιστικές τελετές, σεξουαλικές διαστροφές και άλλα ανεκδιήγητα ακραία εγκλήματα που κάνουν την ιδέα της θρησκευτικής κόλασης να μοιάζει με μια βόλτα στην ηλιόλουστη εξοχή.

Παρ’ ότι ο Έπσταϊν καταδικάστηκε για ποινικά αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας και υπήρξαν δεκάδες καταγγελίες εναντίον του, δεν υπάρχει κανένα διαθέσιμο στοιχείο που να εμπλέκει στα εγκλήματα αυτά τον Μπιλ Γκέιτς, την οικογένεια Κλίντον ή το ζεύγος Ομπάμα.

Οι αναφορές δε στη χημική ένωση αδρενοχρώμιο ως τάχα εμμονική επιδίωξη των ελίτ με βασανισμό και θυσίες παιδιών ή στο πλαίσιο αόριστων κυκλωμάτων παιδοφιλίας δεν έχουν καμία πραγματική βάση ή τεκμηρίωση και διακινούνται κυρίως από τον επικίνδυνο συνωμοσιολογικό χώρο των υποστηρικτών της αβάσιμης θεωρίας συνωμοσίας QAnon, ισχυρισμοί της οποίας έχουν κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα και έχουν καταρριφθεί σε σειρά άρθρων των Ελληνικών Hoaxes.


Ο «Εβραίος» Γκέιτς και η Γκισλέιν Μάξγουελ

Η μητέρα του Gates είναι η Mary Maxwell, και η ξαδέλφη του, Ghislaine Noelle, Marion Maxwell, είναι κόρη του Robert Maxwell ενός Ορθόδοξου Εβραίου ο οποίος ήταν μέλος του Βρετανικού κοινοβουλίου, χειριστής των μέσων ενημέρωσης, αποδεδειγμένα απατεώνας και πράκτορας της Mossad ο οποίος ευτυχώς ψόφησε ή τον «ψόφησαν». Η κόρη του, Ghislaine Maxwell με δηλωμένο επάγγελμα κοσμική – επιχειρηματίας και με τρεις υπηκοότητες, Βρετανική, Γαλλική και Αμερικανική, είναι αυτή που συνελήφθη πρόσφατα καθώς ήταν η κεντρική διακινήτρια / προμηθεύτρια ανήλικων σεξουαλικών σκλάβων / θυμάτων στο νησί του Epstein (…).

Η υποτιθέμενη σχέση του Γκέιτς με την συλληφθείσα πρώην σύντροφο και συνεργάτιδα του Έπσταϊν έχει κυκλοφορήσει ομοίως από τον χώρο της QAnon, και ούτε σχετικές δημοσιεύσεις στο Facebook στην αγγλική γλώσσα, ούτε το υπό εξέταση κείμενο προσφέρουν τεκμηρίωση για αυτό.

Η μητέρα του Μπιλ Γκέιτς πράγματι ονομαζόταν το γένος Μάξγουελ, αλλά αυτή η «συνεπωνυμία» δεν την καθιστά απευθείας συγγενή (με τον αόριστο όρο «ξαδέλφη») με την Γκισλέιν Μάξγουελ και την οικογένειά της.

Συγκεκριμένα, η Γκισλέιν είναι πράγματι κόρη του αναφερόμενου Ρόμπερτ Μάξγουελ (πλήρες: Ian Robert Maxwell), που γεννήθηκε το 1923 στην τότε Τσεχοσλοβακία ως Ján Ludvík Hyman Binyamin Hoch, γιος των Mechel Hoch και Hannah Slomowitz. Το μεγαλύτερο μέρος της φτωχής, ορθόδοξης εβραϊκής οικογένειας των Hoch (είχε άλλα πέντε αδέλφια) ξεκληρίστηκε από τους Ναζί κατά το Ολοκαύτωμα, αλλά εν προκειμένω ο Jan Ludvik είχε διαφύγει στη Γαλλία κι έπειτα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Διετέλεσε μέλος του βρετανικού κοινοβουλίου και ασχολήθηκε με διάφορες επιχειρηματικές δραστηριότητες στο χώρο του τύπου.

Αντίθετα, η μητέρα του Μπιλ Γκέιτς (δηλαδή του William Henry Gates III), Mary Ann Gates, το γένος Maxwell (1929-1994), ήταν κόρη του James Willard Maxwell Jr. και γεννήθηκε στο Σιάτλ. Ο James Willard Maxwell Jr. (1901-1960) είχε γεννηθεί και ανατραφεί στο Λίνκολν της Νεμπράσκα και υπήρξε υψηλόβαθμος τραπεζίτης της πρώην Pacific National Bank στο Σιάτλ. Εκείνου ο πατέρας, ο James Willard “J. W.” Maxwell, Sr. (1864-1951) υπήρξε επίσης τραπεζίτης, ιδρυτής της National City Bank of Seattle.

Από τα παραπάνω διαθέσιμα στοιχεία δεν προκύπτει κάποια ένδειξη στενής ή ευρύτερης συγγένειας της μητέρας του Γκέιτς με την οικογένεια του Ρόμπερτ Μάξγουελ.

Ο Bill Gates έχει από μικρή ηλικία ιδιαίτερα στενές σχέσεις με τον Αρχιραββίνο Schneerson ο οποίος είναι ο επικεφαλής της Chabad Lubavitch ενός αισχατολογικού Εβραϊκού Ορθόδοξου κινήματος / λατρείας (cult) που φανατικά υποστηρίζει “Το Τέλος του Κόσμου” και θεωρείται το πιο ισχυρό στο Ισραήλ. Και πως να μην είναι όταν έχει βασικό χρηματοδότη τον «φιλάνθρωπο» Bill Gates ο οποίος ασπάζεται τις ιδέες αυτού του δόγματος και υποστηρίζει ανοιχτά τη μείωση του πληθυσμού κατά 10 – 15% μέσω εμβολιασμών που ο ίδιος προωθεί ως «ειδικός».

Όπως και στους περισσότερους από τους εξεταζόμενους ισχυρισμούς, ούτε σε αυτόν υπάρχει κάποια τεκμηρίωση ή παράθεση πληροφοριών. Παρ’ όλο που αναφέρεται ότι ο Γκέιτς είχε «ιδιαίτερα στενές σχέσεις» με τον παραπάνω «αρχιραββίνο» (Menachem Mendel Schneerson ή κοινώς Lubavitcher Rebbe), δεν καταφέραμε να εντοπίσουμε κάποια τέτοια πληροφορία ή πηγή που να υποδεικνύει έστω απλή σχέση ή επαφή των προσώπων αυτών.

Το μόνο στοιχείο που εισφέρουν τα υπό εξέταση δημοσιεύματα είναι μια φωτογραφία ενός νεαρού άνδρα με γυαλιά να συνομιλεί με το προαναφερθέν σημαίνον πρόσωπο της θρησκευτικής ομάδας. Ωστόσο, ο εικονιζόμενος δεν είναι ο Μπιλ Γκέιτς. Η φωτογραφία αυτή εντοπίζεται το 2014 σε άρθρο της εφημερίδας The Jerusalem Post, με τη σημείωση του συγγραφέα του άρθρου, Yosef I. Abramowitz, ότι απεικονίζεται ο ίδιος το 1992 με τον ραβίνο Lubavitcher Rebbe. Σε κανένα σημείο του άρθρου δεν μνημονεύεται ο Γκέιτς.

Ερωτηθείς το 2014 για ζητήματα πίστης και θρησκείας, ο Γκέιτς δεν ανέφερε τίποτε σχετικό με την εβραϊκή θρησκεία.

Τέλος, όπως έχουμε γράψει σε άρθρα μας στο παρελθόν, είναι ψευδής ο ισχυρισμός ότι ο Μπιλ Γκέιτς υποστηρίζει ή και απεργάζεται τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, μέσω εμβολίων.


Αυτό το εμβόλιο RNA θα συνεργαστεί με το DNA μας-όπως προανέφερα- και θα μετατρέψει το σύστημα μας σε κάτι άλλο από ανθρώπινο, κάτι το οποίο είναι άκρως καταστρεπτικό διότι δεν έχει επιστροφή και δεν γνωρίζουμε τις επιπτώσεις. Με αυτό το εμβόλιο θα ξαναγράψουν το ανθρώπινο γονιδίωμα και θα αρχίσει να αναπαράγεται με αλυσιδωτές κυρίαρχες αντιδράσεις σε βαθμό που θα αλλάξουν το DNA μας στο σημείο όπου δεν θα είμαστε άνθρωποι πλέον και αυτό θα περάσει στις επόμενες γενιές, αν υπάρξουν αυτές.

Όπως έχουμε εξηγήσει σε προηγούμενα άρθρα μας (διαβάστε εδώ κι εδώ) αυτή τη στιγμή δοκιμάζονται πολλά διαφορετικά εμβόλια για την COVID-19 και, ενώ ένας τύπος εμβολίων είναι όντως εμβόλια mRNA, δεν είναι όλα τα εμβόλια ίδιου τύπου.

Σε κάθε περίπτωση, τα εμβόλια mRNA δεν τροποποιούν το DNA μας, πηγαίνουν κατευθείαν στις «μηχανές παραγωγής» των πρωτεϊνών, στα ριβοσώματα. Tο μόνο που κάνουν αυτά τα εμβόλια είναι να μεταφέρουν τη πληροφορία, και να αφήνουν το κύτταρο να καταστρέψει το μήνυμα αφού παράγει το επιθυμητό προϊόν. Βασικό σημείο είναι ότι τα κύτταρα μας δεν αφήνουν μόρια mRNA να παραμένουν ενεργά για μεγάλο χρονικό διάστημα εφόσον επιτελέσουν τη δουλειά τους. Υπάρχουν μηχανισμοί που καταστρέφουν αυτά τα μόρια σχετικά σύντομα αφού επιτελέσουν τη λειτουργία τους, επομένως το μόνο που κάνουν αυτά τα εμβόλια είναι να μεταφέρουν την πληροφορία και να αφήνουν το κύτταρο να καταστρέψει το μήνυμα αφού παραγάγει το επιθυμητό προϊόν. [πηγή]

Εφόσον, κατά τα παραπάνω, δεν «αλλοιώνουν» το ανθρώπινο DNA, η υπό εξέταση κινδυνολογία, ότι «το σύστημά μας δε θα είναι πια ανθρώπινο», «θα ξαναγράψουν το ανθρώπινο γονιδίωμα» και ούτω καθεξής, δεν έχει πραγματική βάση. Τον εν λόγω μύθο έχουν καταρρίψει και άλλες ομάδες διασταύρωσης ειδήσεων από το εξωτερικό. [πηγή 1] [πηγή 2] [πηγή 3]


Συμπέρασμα

Πρόκειται για ένα κείμενο που προσπαθεί, χωρίς κάποια τεκμηρίωση ή αξιόλογες ενδείξεις, να συνδέσει γύρω από την εταιρία Moderna, Inc., πρόσωπα που έχουν εμπλακεί σε δεκάδες αβάσιμες θεωρίες συνωμοσίας, όπως τον Σόρος και τον Γκέιτς, αλλά και διάσημα πρόσωπα όπως τον Φάουτσι και τον Έπσταϊν.

Η Moderna δεν υπήρξε ως εταιρία η συνέχεια της IG Farben, κατόπιν μετονομασίας της από τον δήθεν ναζιστή Τζορτζ Σόρος, δεν είχε ως πρώτο της CEO τον Άντονι Φάουτσι, ούτε ως βασικό μεγαλομέτοχό της τον Τζέφρι Έπσταϊν, που πλούτισε μάλιστα από αυτήν.

Επιπροσθέτως, ο Γκέιτς δεν υπήρξε συγκάτοικος με τον Φάουτσι, δεν έχει εβραϊκή καταγωγή και συγγένεια με την πρώην σύντροφο του Έπσταϊν, ούτε ασπάζεται κάποιο ακραίο ορθόδοξο εβραϊκό δόγμα. Επίσης, δεν έχει σχεδιάσει ή πατεντάρει την τεχνολογία RFID.

Τέλος, τα εμβόλια mRNA δε σχετίζονται με τροποποίηση ή αλλοίωση του ανθρώπινου DNA.